Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO šiat mladej ženy sa stali hitom: Vďaka jedinému vzoru, vidíte to aj vy?

(Zdroj: Instagram/schoolmumpics)

BRATISLAVA - Pri výbere oblečenia je niekedy veľmi dôležitý aj názor druhej osoby. Obzvlášť v prípade šiat, ktoré si obliekla žena z fotografie na Instagrame. Vzor na nich totiž nápadne pripomína ženský pohlavný orgán.

Žena, ktorá na Instagrame zverejnila fotku samej seba v šatách so vzorom vagíny, si nápaditú ilustráciu na šatách evidentne nepriznáva. Na snímke sa usmieva a rukou dokonca ukazuje mierové gesto. Podobnosť ženského pohlavného orgánu so vzorom na šatách si prvýkrát všimol jej manžel, okamžite po tom, ako ju v nich uvidel. "Dnes som si v Myer kúpila tieto šaty, naozaj sa mi páčili. Doma som si ich obliekla a ukázala sa manželovi. Hádajte, čo povedal ako prvé?" napísala užívateľka.

Muž však zďaleka nebol jediný, kto si túto bizarnú podobnosť všimol. "Prvá vec, ktorá mi padla do oka, ale má to pekné farby," odkazuje iný komentár. Žena si v žiadnom prípade nerobí ťažkú hlavu. Dokonca zverejnila fotografiu inej používateľky Instagramu, ktorá sa pochválila záberom svojej matky. Tá mala na sebe oblečené rovnaké šaty. 

Viac o téme: ŠatyVagína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu