Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Matka si prezerala synov (13) mobil a zostala zhrozená: Prišiel o panictvo na kuchynskej dlážke!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Jordan Ligthfoot)

LONDÝN - Jordan Lightfootová mala devätnásť rokov, keď sexuálne zviedla trinásťročného chlapca a pripravila ho o panenstvo. Súd ženu nakoniec odsúdil, pretože mala sexuálne obťažovať aj ďalšieho maloletého.

Odsúdeniahodné konanie dnes už 21-ročnej Jordan vyšli najavo po tom, ako matka chlapca našla v jeho telefóne textové správy od nej. Pomer sa začal ešte v roku 2016, kedy mala odsúdená sexuálny styk s maloletým podľa výpovede priamo na kuchynskej podlahe v jej dome. Nijakú vinu však necítila, dokonca ani po tom, ako sexuálne obťažovala iného 15-ročného chlapca a podnecovala ho k sexuálnej aktivite. 

Učiteľka z Česka zverejnila fotku orálu s priateľom na internete: Veľká chyba, dostala vyhadzov

Začiatkom tohto mesiaca súd rozhodol o jej osude. Prokurátor Jo Maxwell tvrdí, že textové správy medzi Jordan a chlapcom "jasne dokazovali, že Lightfootová ho zmanipulovala". Obhajca Simon Killeen zas uviedol, že činy sa stali v krátkom časovom rozmedzí, v dobe, kedy dievča ešte nebolo plnoleté. Mladá žena bola napokon podmienečne odsúdená na osemnásť mesiacov s odkladom na dva roky. Okrem toho nesmie kontaktovať chlapcov vo veku od 11 do 16 rokov. Môže sa s nimi stýkať len v prípade, že nemá nijaké nemravné úmysly, alebo sú o tom rodičia maloletých vopred informovaní a súhlasia s tým. Lightfootová bola umiestnená do registra sexuálnych deviantov po dobu desiatich rokov. Naviac musí zaplatiť 140 libier ((157 eur) ako odškodné. 

Matka si prezerala synov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Jordan Ligthfoot)

"Existuje niečo ako vekový rozdiel, tí chlapci boli oveľa zraniteľnejší než ona. V tom čase sa Jordan už zaoberala emocionálnymi vzťahmi, zatiaľ čo jej neplnoletí milenci ešte nie," vyhlásil sudca. Počas procesu sudca spomenul, že trestné konanie sa odohralo v ťažších obdobiach života odsúdenej, čo však nijako neospravedlňuje jej činy. 

Viac o téme: SexSexuálne zneužitie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu