Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prorok sa snažil oživiť mŕtvolu: VIDEO kriesenia, ktoré ľudí poslala do mdlôb

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Youtube/Ecadf Ethiopia)

GALILEE - Etiópska polícia bola privolaná ku kurióznemu prípadu. Muž so zdravotníckym vzdelaním sa vydával za proroka a pred zrakmi obyvateľov mestečka na západe krajiny sa pokúšal vzkriesiť mŕtvolu. Je nutné dodať, že neúspešne. Na falošného proroka sa potom vrhol dav, pred ktorým ho zachránila až polícia. Muž následne putoval rovno do väzby.

Obyvatelia mestečka v štáte Oromija uviedli, že Getajawkal Ajele prišiel za rodinou zosnulého a rozprával im o Lazarovi, ktorého podľa Nového zákona Ježiš Kristus vzkriesil z mŕtvych. Rodina následne súhlasila s vyhrabaním tela. Muž sa pokúšal vzkriesiť zosnulého Belaja Biftua tým, že si ľahol na jeho telo a opakoval "Belaja, zobuď sa". Prorok ale nebol úspešný a rozhneval rodinu nebožtíka. Niektorí jej členova počas pokusu o oživenie omdleli, ďalší sa naštvali a začali Ajelu biť. 

Prorok sa snažil oživiť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Ecadf Ethiopia)

Polícia po príchode na miesto muža vzala do väzby, informoval spravodajský server BBC. Incident bol natočený a objavil sa na sociálnych sieťach. Nedôstojné nakladanie s mŕtvymi etiópsky zákon zakazuje a Ajelu zrejme preto neminie trest. 

VIDEO nie je vhodné pre osoby s citlivou povahou

Viac o téme: MŕtvolaProrokOživenieEtiópia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu