Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Tínedžerku mal posadnúť mŕtvy brat (†19): Počúvaj ma, títo ľudia ma zavraždili!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: YouTube/Viral Press)

TALAVERA - Šestnásťročná Abigail tvrdí, že duch jej mŕtveho brata prehovoril prostredníctvom nej, aby odhalil brutálne detaily svojej vraždy. Mladík bol zastrelený pri prestrelke s protidrogovým oddielom. Detaily, ktoré cez svoju sestru zvestoval svetu, zanechávajú zimomriavky na tele.

Abigail Magtalasová sa začala nevysvetliteľne metať zo spánku tri mesiace po tom, ako bol jej devätnásťročný brat Marvin zavraždený v provincii Nueve Ecija na Filipínach. Dievčina tvrdí, že prostredníctvom nej prehovoril o posledných chvíľach svojho života. "Mučili ma, bili ma, vystrelili na mňa sedemkrát. Boli to gangstri. Počúvaj ma, bol som zavraždený," hovorí Abigal vo videu. 

VIDEO Tínedžerku mal posadnúť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/Viral Press)

Polícia uviedla, že Marvin bol s dvoma údajnými drogovými dílermi, keď ho 16. marca uniesli počas prestrelky s protidrogovými činiteľmi. Sestra obete na videu leží na posteli, nekontrolovateľne plače a rozpráva podrobnosti o streľbe, vrátane toho, kedy a kde bol mladík unesený. Podľa jej slov brat prosil zajatcov, aby ho nezabíjali a ospravedlňoval sa svojej matke za to, že ju nepočúval. "Prosil som ich, aby ma nezabíjali, aby ma radšej dali do väzenia," reprodukuje Magtalasová. Ďalšie slová v mene svojho brata adresovala priamo matke. "Je mi ľúto, že som ťa neposlúchol. Mal som ísť v ten deň skôr domov."

Abigail a Marvin
Zobraziť galériu (4)
Abigail a Marvin  (Zdroj: Facebook/Abigail Capala Magtalas)

Únoscovia podľa slov Abigail Marvina po štyroch hodinách mučenia zabili a následne odhodili jeho telo v najbližšom meste. "Strelili mi do nôh a prikázali, aby som bežal. Potom ma niekto tlačil na most," znie z úst tínedžerky, do ktorej sa mal prevteliť duch brata.

VIDEO Tínedžerku mal posadnúť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/Viral Press)

Magtalasovej švagriná Danica tvrdí, že Abigail mala Marvina veľmi rada a doposiaľ sa nevie vyrovnať s jeho smrťou. Chce pre neho spravodlivosť a tým, ktorí neveria v pravosť videa, odkazuje, je pravé a nič nie je nafingované. 

Viac o téme: DuchFilipínyPosadnutosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu