Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bezcitní okoloidúci si robili selfie s umierajúcimi mladíkmi na ceste: Kričali o pomoc, nepomohlo

(Zdroj: Twitter/ANI)

RADŽASTAN - Kam to tento svet dospel, pýtajú sa ľudia pri pohľade na týchto absolútne bezohľadných mladíkov. Tí si robia selfie s obeťami dopravnej nehody, ktoré im umierajú priamo pred očami. Takéto odsúdeniahodné správanie by malo byť mementom, aby sa ľudia už konečne prestali pozerať na svet cez obrazovku svojich telefónov.

Skupina okoloidúcich zvedavcov si robila selfie a videá s troma mužmi vo veku 25 až 30 rokov, ktorí mali nehodu na motorke v indickom štáte Radžastan. V kalužiach krvi ležali bezvládne na zemi, zatiaľ čo bezcitní mladíci si ich fotili. 

Obete boli robotníci z neďalekej továrne na betón, ktorí sa zrejme vracali z práce. Po ceste do nich narazil školský autobus. Nikto z okolo prechádzajúcich ľudí im neposkytol pomoc. Práve naopak, so zomierajúcimi mužmi, zvíjajúcimi sa v agónii a kričiciami o pomoc, sa fotili a usmievali do kamery. Jeden z robotníkov zomrel hneď na mieste, pre ďalších dvoch prišla asi po polhodine sanitka, informoval denník The Telegraph India. Žiaľ, ani oni neprežili. Jeden zomrel ešte počas prevozu, druhý v nemocnici. Ak by im bola pomoc poskytnutá skôr, zrejme by prežili. 

Fotky zo strašnej nehody teraz kolujú po sociálnych sieťach. Miestna polícia konanie zvrátených zvedavcov, ktorí neposkytli obetiam prvú pomoc, ostro odsúdila. "Ležali tam celú polhodinu bez toho, aby im niekto pomohol," uviedol hovorca. Podľa ľudí by okoloidúci, ktorí nepomohli zraneným, mali dostať trest. "Bolo to neľudské! Prítomní mali okamžite konať a nie sa zabávať natáčaním bezcitných videí," okomentoval incident jeden z užívateľov. 

Viac o téme: IndiaNehodaSmrťSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu