Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Záhada na detskom ihrisku: VIDEO paranormálnej hojdačky, pri ktorom vás zožerú pochybnosti

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Technical Kushal)

NAÍ DILLÍ - Hojdačka na detskom ihrisku v indickej metropole Naí Dillí sa stala predmetom vášnivej diskusie. Počas slnečného dňa sa totiž sama od seba rozhojdala. Zvláštny jav je zachytený na videu. Mnohí sa domnievajú, že išlo o nadprirodzené sily.

Hojdačka na ihrisku Khyala B Block Park spôsobila veľký rozruch. Začala sa samovoľne hojdať, pričom druhá hojdačka vzdialená len o kúsok ďalej zostala v úplnom pokoji. Celé to zachytáva viac ako minútové video, ktoré prinieslo množstvo špekulácií. Podľa videozáznamu je očividné, že nefúkal nijaký vietor, preto si mnohí ľudia myslia, že na hojdačke sedel duch. "Myslel som, že sa niekto rozhojdal a potom odišiel, ale keď hojdačka zastala a znova sa rozhojdala, dostal som zimomriavky," okomentoval zábery jeden z užívateľov. 

Záhada na detskom ihrisku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Technical Kushal)

Odporcovia paranormálnych javov si však myslia, že k hojdačke niekto pripevnil rybárske lanká a jednoducho si z ľudí vystrelil. "Nie je to vôbec strašidelné. Môže to byť obyčajný vietor alebo niekto, kto hojdačku rozpohyboval pomocou nylónových laniek," znejú komentáre tých, ktorí jav na videu za paranormálny absolútne nepovažujú.

Viac o téme: HojdačkaDuchIhriskoParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu