Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Vegetariánka išla kúpiť psovi žrádlo: Doma ho rozbalila a skoro sa pozvracala

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

OCEAN SHORES - Vegetariánka porozprávala o traumatizujúcom zážitku v supermarkete. Pre svojho psa chcela kúpiť kuracie krky, v balení však okrem nich našla aj celú kuraciu hlavu! Za celý incident je zodpovedný dodávateľ, ktorý momentálne čelí otázke, ako mohlo k niečomu takému vôbec dojsť.

Tridsaťtriročná Bonnie Aungleová chcela v supermarkete kúpiť krky pre svoju čivavu. Keď však doma balenie otvorila, našla v ňom celú, nepoškodenú hlavu kuraťa. Bol to pre ňu obrovský šok a hnusný zážitok. "Ja a môj syn sme obaja vegetariáni a nikdy nekupujeme mäso, len pre nášho psa. Zvyčajne chodím k overenému mäsiarovi, ale ten už krky nemal, tak som musela ísť do supermarketu," opisuje udalosť. 

FOTO Vegetariánka išla kúpiť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Kuracia hlava sa nachádzala v spodnej časti balenia, takže ju Bonnie spočiatku vôbec nevidela. Zazdalo sa jej však, že vidí zobák. Následne uvidela kúsok hrebeňa a vtedy si už bola istá, že to je celá hlava kuraťa. "Bolo to, akoby sa na mňa stále pozeralo, prišlo mi smutno."

FOTO Vegetariánka išla kúpiť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nasledoval obrovský výkrik, po ktorom do kuchyne pribehol Aungleovej syn. Nechcela, aby tú hrôzu videl na vlastné oči, no napriek tomu ju má stále ukrytú v chladničke, pretože nevie, čo s ňou. "Jediné, čo viem, je, že v tom obchode už kuracie krky nikdy nekúpim," nahnevane vyhlásila Austrálčanka. 

Hovorca obchodného reťazca tvrdí, že všetky ich produkty veľmi seriózne a poctivo kontrolujú. Kontaktovali Bonnie a odkázali ju na dodávateľa, ktorý je za celý incident zodpovedný. Tento mesiac je to už druhý mäsový prešľap, ktorého sa supermarket dopustil. Istá žena z austrálskeoho Melbourne si kúpila kuracie prsia, ktoré boli vo vnútri nepríjemne zelené. Podľa supermarketu ale nie je zelená farba škodlivá, vraj je to čistá príroda. 

Viac o téme: VegetariánNález v jedle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu