Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

SPOVEĎ muža s najväčším penisom na svete: Zničilo mi to kariéru, ale zas dopomohlo k tomuto

Jonah ukazuje dĺžku svojho penisu Zobraziť galériu (3)
Jonah ukazuje dĺžku svojho penisu (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Štyridsaťsedemročný Američan tvrdí, že má najväčší penis na svete a o možnosť vyzabávať sa s ním sa bijú hollywoodske celebrity. Keďže je bisexuál, dokáže vyhovieť obom pohlaviam a jediné, čo mu prekáža, je fakt, že stále zostáva iba mužom v pozadí a svojej veľkej filmovej úlohy sa zrejme nikdy nedočká.

Jonah Falcon sa už roky otvorene chváli výnimočnosťou svojho rozkroku. To, čo v ňom ukrýva, je vraj najdlhšie na svete. Jeho penis v ochabnutom stave meria 23 cm, pri erekcii dosahuje dĺžku viac ako 34 cm a hrúbku 20 cm. Jonahovu výbavu podľa jeho vlastných slov milujú hlavne hollywoodske celebrity. Mal ich už niekoľko a potešenie doprial tak mužom, ako aj ženám. "Boli medzi nimi oscaroví režiséri, herci aj herečky. Ale mená neprezradím." 

SPOVEĎ muža s najväčším
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Roberto (55) dlhé roky tvrdil, že má najdlhší penis na svete: RÖNTGEN odhalil šokujúcu pravdu

Falcon však nie je spokojný s tým, akým smerom a tempom sa vyvíja jeho kariéra. Vo filmoch dostáva iba malé úlohy, vraj práve kvôli veľkosti pohlavného údu, s ktorým sa nedokáže presadiť v USA. Zatiaľ ho teda musí uspokojiť aspoň úspech v pornopriemysle, kde si herečky jeho fyzické dispozície veľmi pochvaľujú.

SPOVEĎ muža s najväčším
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jonahov penis, ktorý je hrubší ako zápästie dospelého muža, bol vraj mimoriadne veľký už v jeho detstve. "Keď som mal desať rokov, meral už 20 centimetrov. Dostal som ho od prírody a nechcem to nijako meniť," dodáva s tým, že jedinou nevýhodou je to, že si musí dávať pozor na polohu, v ktorej uspokojuje partnera či partnerku, aby si svoju pýchu nezlomil.

Viac o téme: RekordJonah falconNajväčší penis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu