Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Srdcervúci príbeh zachytený na jedinej FOTO: Aj takýto krutý vie byť život

Fotka, ktorá láme srdcia Zobraziť galériu (3)
Fotka, ktorá láme srdcia (Zdroj: Facebook)

ROGERS - Fotka, ktorú zverejnil istý Američan na sociálnej sieti, vzbudzuje u užívateľov vlnu súcitu. Pri pohľade na takéto zábery si totiž všetci uvedomujú, že najväčším bohatstvom je zdravie v rodine a najkrutejšia tragédia, aká môže rodiča zasiahnuť, je strata vlastného dieťaťa.

Matt Sooter a jeho manželka prišli o svoju štvorročnú dcéru Addy po tom, ako jej diagnostikovali nádor na mozgu. Bolestivá správa otriasla celou rodinou a pri poslednej návšteve nemocnice zachytil zničený otec svoje deti na spoločnej fotke. Šesťročný Jackson na nej hladká svoju milovanú sestričku. Pre malého chlapca musí byť veľmi ťažké vidieť ju takto trpieť. "Nič nie je tak, ako má byť. Svet, v ktorom žijeme, je celý naopak. Šesťročný brat by sa nikdy nemal lúčiť s človekom, ktorý ho mal sprevádzať životom, mal byť jeho najbližším priateľom a poradcom, keď tu raz nebudú jeho rodičia," okomentoval fotku zdrvený otec. 

Zverejnením tohto mimoriadne smutného momentu dáva najavo zúfalstvo, hnev a najmä bezmocnosť nad stratou milovanej dcéry. Tá v rámci liečby absolvovala 33 chemoterapií a lekárom sa podarilo eliminovať  rast nádoru na polroka. Potom sa však začal znovu zväčšovať. Rodina investovala 200-tisíc dolárov do experimentálnej liečby v Mexiku, ktorá, žiaľ, nepomohla. 

Srdcervúci príbeh zachytený na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Srdcervúci príbeh zachytený na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Príznaky sa prejavujú viac a viac. Včera bolo síce naše dievčatko ešte po prebudení hravé, ale dnes je všetko inak. Nedokáže nič zjesť a stále spí. Obávam sa toho najhoršieho," napísal na sociálnu sieť tesne pred Addyinou smrťou Matt. Fotografia vznikla 3. júna, iba pár hodím predtým, ako Addy navždy odišla. 

Viac o téme: RakovinaNádor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu