Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mladík dostal správu od svojej frajerky: Potom si všimol ďalších príjemcov a zostal v šoku

Taggart Saru poslal k vode Zobraziť galériu (2)
Taggart Saru poslal k vode (Zdroj: Facebook)

PROVO - Mladík z amerického štátu Utah sa spočiatku veľmi tešil z toho, že sa zoznámil so Sarou a začali spolu komunikovať cez internet. Časom mu však na dievčine so silným ruským prízvukom začalo niečo prekážať. Jeho intuícia ho neklamala a spolu s ďalšími piatimi mužmi teraz komunikuje v skupine, ktorá vznikla za kurióznych okolností.

Taggart Krueger stretol Saru na univerzitnom večierku, kde nemali šancu porozprávať sa. Hudba bola príliš hlučná a nerozumeli jeden druhému. Mladík si akurát stihol všimnúť, že mala silný ruský prízvuk. Dvojica si vymenila telefónne čísla a o pár dní neskôr vyrazila spolu von. Časom došlo aj na intímnosti, v ktorých sa vášnivá dievčina prejavila ako bojovná Amazonka a na Američana vytiahla drsné sexuálne metódy, keď ho začala dusiť. "Mám rád predohru, ale toto bolo priveľa. Cítil som, že toto nie je dievča na celý život, a tak som radšej z toho vycúval," hovorí. 

Mladík dostal správu od
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Kuregerova intuícia bola správna. Ako neskôr zistil, Sara bola poriadna koketa a počas randenia s ním mala "rozrobených" päť ďalších vzťahov. "Po našom rozchode mi poslala správu. Všimol som si, že v príjemcoch boli okrem mňa ďalší piati chalani," pokračuje Taggart. Všetci mu potvrdili, že s nimi flirtovala a ani nenaznačila, že je s niekým vo vzťahu.

Toto zistenie malo aj pozitívnu stránku. Kruegerovi pribudlo päť nových kamarátov a začali si hovoriť "Sarini chlapci". Čo sa stalo s ich milovanou, nie je známe. 

Viac o téme: RozchodRandeNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu