Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dievčina chcela spropagovať dovolenkovú destináciu: Pikantné FOTO má prilákať turistov

Chcela spropagovať len samú seba Zobraziť galériu (2)
Chcela spropagovať len samú seba (Zdroj: youtube/LATEST NEWS GLOBAL)

TAIWAN - Do služby Google Maps sa dá prispievať aj videami zo zmapovaných miest. Mladá žena však týmto spôsobom chcela zviditeľniť samú seba a aj sa jej to podarilo. Stačilo, aby odhalila bradavku. Aké jednoduché a zároveň aké lacné.

Prispievanie do Google Maps mnohí chápu ako skvelú príležitosť zviditeľniť a ukázať iným užívateľom zaujímavé a nie veľmi známe miesta. Tzv. miestni sprievodcovia sú navyše motivovaní bodovým systémom. Ten ich posúva do jednotlivých úrovní, z ktorých pre nich plynú od spoločnosti Google určité výhody. Video dievčiny ázijského pôvodu najnovšie vyvolalo kontroverzné reakcie. Pochádza z Taiwanu z trasy tiahnucej sa pozdĺž okresu Pingtung. Žena tam v jednom momente odhalila prsník, resp. bradavku. Najprv sa tvárila, že sa uisťuje, že je naozaj sama a potom si stiahla dolu tričko.

Dievčina chcela spropagovať dovolenkovú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/LATEST NEWS GLOBAL)

Lokalita, kde tak urobila, je známa najmä poľnohospodárskou výrobou a spomínaný príspevok jej prihodil určitú pridanú hodnotu. Miestni obyvatelia z toho síce spočiatku neboli veľmi nadšení, ale neskôr si povedali, že aj zlá reklama je predsa len reklama. Teraz očakávajú nápor turistov, ktorých video potešilo a plánujú sa na miesto prísť pozrieť. "Toto je určite skvelé miesto, vyzerá to tam veľmi živo. Okamžite tam pôjdem," ohlasujú najmä muži.

Nadšené a horúce poznámky mužov adresované autorke jej možno lichotia a hrejú ju na odhalenom hrudníku, ale po rozpálených reakciách môže prísť ľadová sprcha v podobe ťahaníc so spoločnosťou Google. Podmienky používania jej služby Maps totiž prísne zakazujú zverejňovať zábery, ktoré majú pornografický, explicitný alebo sexuálne sugestívny obsah. Video už bolo stiahnuté a spoločnosť Apple Daily uviedla, že skúma, ako sa klip dostal do tejto služby a pracuje na posilnení automatického detekčného mechanizmu systému.

Viac o téme: Prsia Google maps
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu