Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

VIDEO Blondínka sa nemohla prestať smiať, keď počula korytnačky pri párení: To musíte počuť!

Savannah dostala záchvat smiechu Zobraziť galériu (2)
Savannah dostala záchvat smiechu (Zdroj: Youtube/Caters Clips)

ORLANDO - Žena sa nemohla prestať smiať, keď v parku na Floride zbadala dve páriace sa korytnačky. Vydávali pri tom totiž bizarné zvuky pripomínajúce trúbenie alebo husi. Ľudia teda mali o zábavu postarané, aj keď chúďatám korytnačkám vtipné to, čo robili, určite nepripadalo.

Tieto dve korytnačky ostrohaté v zariadení pre voľne žijúce zvieratá vo floridskom Orlande očividne chceli nejaký čas len pre seba, no boli pri tom dosť hlasné, čím pritiahli pozornosť mnohých okoloidúcich návštevníkov. A  nielen ich; tento intímny moment zaujal aj mladú ošetrovateľku krokodílov, ktorá ho nakrútila na video. Hoci niečo podobné videla v minulosti už mnohokrát, i tak ju korytnačky poriadne rozosmiali, a to práve kvôli zvuku, ktoré pri tom vydávali. 

"Zneli ako párik nahnevaných husí. Bolo to naozaj veľmi hlasné. Snažila som sa nakrútiť video na Youtube a myslela som, že už prestali. No práve, keď som chcela niečo povedať, ozvali sa znova," okomentovala svoje zábery Savannah Boanová, ktorá sa pri ich vytváraní nedokázala prestať smiať. 

VIDEO Blondínka sa nemohla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Caters Clips)

Korytnačky ostrohaté sú u chovateľov veľmi obľúbené a jednu má vraj aj Leonardo DiCaprio. Vyskytujú sa v rovníkovej Afrike. Samec v dospelosti môže vážiť až 90 kg, samica približne o polovicu menej. 

Viac o téme: KorytnačkaPárenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu