Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dvojicu zastavili policajti: Tínedžerka (19) spravila osudovú chybu, o tri dni bola mŕtva

Georgia Cassidyová Zobraziť galériu (2)
Georgia Cassidyová (Zdroj: Facebook)

AINTREE - Na predávkovanie kokaínom zomrela len devätnásťročná Britka po tom, ako zo strachu pred policajtmi prehltla balíček kokaínu. Vyšetrovateľ označil jej úmrtie ako nehodu a pri komentovaní nešťastnej udalosti naložil dílerom, ktorí sa neštítia do svojich špinavých obchodov zaťahovať deti.

Georgia Cassidyová cestovala so svojím priateľom, keď ich kvôli bežnej cestnej kontrole zastavili policajti v meste Kirkby neďaleko Liverpoolu. Krátko predtým vo svojich ústach schovala vrecúško s kokaínom, ktoré so sebou prevážali. Po prehliadke, pri ktorej sa nič podozrivé nenašlo, si to dvojica namierila do baru, kde dievčine zostalo zle a skončila v nemocnici. Tam po troch dňoch, akurát na Valentína, zomrela na predávkovanie kokaínom. 

Dvojicu zastavili policajti: Tínedžerka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Neexistuje nijaký dôkaz o tom, že by zosnulá brala drogy. V jej prípade išlo o súbeh nešťastných udalostí," povedal vyšetrovateľ Andre Rebello. "Drogoví díleri ťažia obrovské peniaze zaťahovaním detí do svojich špinavých obchodov a spôsobujú tak bolesť celým rodinám," dodal. V súvislosti s prípadom bol zatknutý jeden muž, ktorého kvôli ale nedostatku dôkazov prepustili.

Viac o téme: DrogyKokaínPredávkovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu