Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Ženu nepustili v kaviarni na záchod: Ani si nechcite predstaviť, čo nasledovalo potom

Žena vykonáva potrebu priamo na podlahu Zobraziť galériu (3)
Žena vykonáva potrebu priamo na podlahu (Zdroj: live leak)

MONTREAL - Keď musíš, tak musíš! Každý z nás sa už určite najmenej raz v živote ocitol v situácii, keď súrne potreboval ísť na záchod. V takejto chvíli sa snažíte čo najrýchlejšie nájsť najbližšiu toaletu, no niekedy vám osud, či skôr človek, nepraje. Svoje o tom vie žena z nasledujúceho videa, ktorá problém vyriešila dosť nechutne.

eď to na vás príde, je vám jasné, že domov to už nestihnete, hľadáte najbližšie miesto, kde môžete vykonať potrebu. V takejto snahe častokrát vojdeme do kaviarní či reštaurácií, no tam nás väčšinou odbijú s tým, že ich toaletu môžeme použiť len v prípade, že si u nich niečo zakúpime, alebo zaplatíme priamo za použitie WC. To však v konečnom dôsledku len predlžuje čas, ktorý už aj bez toho zúfalo trávime s nohami prekríženými cez seba. 

VIDEO Ženu nepustili v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: live leak)

Presne do takejto bezútešnej situácie sa dostala mladá žena z Kanady. V pondelok podvečer vošla do kaviarne Tim Horton’s, pretože súrne potrebovala ísť na veľkú. No zamestnanec jej to nedovolil, a tak sa uchýlila k bizarnej pomste. Stiahla si nohavice, vykonala potrebu, potom svoje výkaly zdvihla a hodila na dotyčného mladíka. 

VIDEO Ženu nepustili v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: live leak)

Hovorkyňa siete kaviarní Tim Horton’s pre portál Buzz Feed uviedla, že žena nebola na toaletu pustená kvôli svojmu nevhodnému správaniu v zariadení v minulosti. "Video z bezpečnostnej kamery, na ktorom je všetko zaznamenané, nás veľmi znepokojilo, pretože bezpečnosť našich zamestnancov a zákazníkov považujeme za svoju prioritu." Prípad už dokonca vyšetruje aj polícia, ktorá vrhačku h*vna krátko po incidente zadržala.

Viac o téme: KanadaZáchodVýkaly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu