Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladík si objednal Uber, na tú jazdu nikdy nezabudne: Nechutný NÁVRH od vodiča

Jordan Uber tak skoro nevyužije Zobraziť galériu (2)
Jordan Uber tak skoro nevyužije (Zdroj: Facebook)

PERTH - Mladík z austrálskeho mesta Perth tak skoro služby Uberu asi nevyužije. Jeho posledná skúsenosť ho odradila natoľko, že nabudúce pôjde asi radšej pešo. Vodič mu totiž na konci jazdy dal nechutný návrh, ktorý okamžite odmietol.

Jordan Pavlovski minulú stredu využil aplikáciu Uber, aby sa spolu s kolegom odviezli domov. Jazda mala však veľmi nepríjemnú príchuť, a to práve kvôli vodičovi. Celý čas vraj totiž na mladíka čumel v spätnom zrkadle. Neskončilo to však ani po príchode domov. Jordan tvrdí, že krátko nato dostal od vodiča prostredníctvom aplikácie oplzlú správu, v ktorej stálo: "Rád fajčíš vtáky?" Nezabudol priložiť svoje súkromné telefónne číslo v prípade, že by mal jeho zákazník záujem sa s ním stretnúť.

Dievčina nastúpila do Uberu a neverila vlastným očiam: Veľavravný odkaz vodiča na FOTO

Tridsaťtriročný Austrálčan je síce gej a vôbec sa tým nejaví, no to v žiadnom prípade neznamená, že je v poriadku dostávať návrhy podobného typu. "Všimol som si, že celú jazdu po mne pozeral v späťáku, ale príliš som to neriešil. Po tom, ako vystúpil môj kolega, prihovoril sa mi a stále sa chcel so mnou rozprávať. Po pár minútach som vystúpil aj ja. Vodič ale neodišiel, zostal stáť na parkovisku a sledoval, ako vchádzam do domu. A potom som od neho dostal tú nechutnú správu," opisuje udalosti. 

Mladík si objednal Uber,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Pavlovskeho sa to dotklo a návrh považuje za nechutný a sprostý. Znepokojuje ho navyše aj fakt, že vodič teraz vie, kde býva a môže za ním kedykoľvek prísť a špehovať ho. So službou Uber, ktorú zvykol využívať niekoľkokrát do týždňa, preto aspoň nateraz skončil. Ešte predtým sa ale oficiálne sťažoval. Zákaznícky servis Uberu ho uistil, že bezpečnosť ich zákazníkov považujú za svoju prioritu. S dotyčným vodičom sa plánujú porozprávať a taktiež chcú prijať kroky, aby sa nič podobné už nezopakovalo. 

Viac o téme: Sexuálne obťažovanieOrálUber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu