Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladík testoval priateľku, či by bola dobrou manželkou: Dopadlo to strašne, poriadne sa strápnil

Neporiadok musel upratať sám
Neporiadok musel upratať sám (Zdroj: Twitter)

DURBAN - Istý hudobník si zvolil zvláštny spôsob, ako otestovať svoju priateľku. Chcel zistiť, či je vhodnou adeptkou na manželstvo. S výsledkami svojho experimentu sa podelil aj s užívateľmi sociálnej siete, u ktorých nenašiel očakávané pochopenie a za svoj hlúpy nápad si vyslúžil poriadnu nakladačku.

Nevieme, ako fungujú partnerské pomery v Južnej Afrike, odkiaľ pochádza hudobník VJ, ale z toho, čo urobil svojej priateľke, sa dá usudzovať, že jeho myslenie a názory zostali kdesi v stredoveku. Chcel zistiť, ako sa žena zachová po tom, ako on spraví neporiadok v kuchyni a nechá na linke kopu použitého riadu. Tá jeho manželským testom očividne neprešla, pretože si nemienila špiniť ruky a upratovať bordel po svojom priateľovi.

Patrik si myslel, že je na konkurze do televízie: Keď sa "vypli" kamery, ukázal pravú tvár

"Myslel som si, že takéto záležitosti by mali riešiť ženy. Ale ona ten neporiadok vôbec neupratala," netajil mladík sklamanie z toho, že priateľka nemala počas návštevy chuť plniť partnerovi umývačku riadu a pobehovať s mopom.

O svojej skúsenosti porozprával na sociálnej sieti, ale ak tam hľadal pochopenie a súcit, bol na zlej adrese. Užívatelia mali na jeho experiment jasný názor. "Randíš s upratovačkou alebo s frajerkou?" pýtali sa mnohí. Veľa žien mu dokonca poďakovalo za to, že sa takto pekne pochválil a ony už vedia, komu sa majú v budúcnosti vyhnúť. Keď sa VJ-ova priateľka dozvedela, že ju takto preveroval, okamžite mu dala kopačky. "Myslím, že urobila presne to, čo od nej jej priateľ chcel. Upratala si v živote a zbavila sa toho najväčšieho odpadu," okomentovala postoj mladej ženy jedna z užívateliek.

Viac o téme: Test ManželstvoNeporiadok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu