Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Žena (23) sa pomstila exmanželovi za neveru tým najlepším možným spôsobom

Andrea je teraz so sebou spokojná Zobraziť galériu (2)
Andrea je teraz so sebou spokojná

SAN CLEMENTE - Je rok 2018 a veci sa robia úplne inak, ako kedysi. V súčasnosti sa ľudia so svojimi radosťami a starosťami najčastejšie zdôverujú na sociálnych sieťach a presne to urobila jedna Američanka. Pochválila sa, že namiesto toho, aby oslavovala výročie svadby, oslavuje samu seba a fakt, že sa jej podarilo radikálne schudnúť.

Dvadsaťtriročná Andrea Osbornová sa vydávala veľmi mladá. S manželom Robom toho spolu prežili veľa, no neveru neustáli. Keď mladá Američanka zistila, že ju muž podvádza, bola zdrvená. Dvojica si dala ročnú pauzu, potom sa k sebe na chvíľu vrátili, aby to znova skúsili. Nevyšlo to a manželia sa začiatkom tohto roka rozviedli. 

Minulý mesiac zverejnila Andrea na Twitteri veľavravný status, v ktorom stálo: "Namiesto toho, aby som oslavovala výročie svadby, oslavujem teraz to, že sa mi podarilo schudnúť desiatky kilogramov." A nezabudla priložiť dve fotografie. Na prvej je s Robom v ich svadobný deň, keď ešte bolo medzi nimi všetko v poriadku, na tej druhej pózuje po schudnutí sama. 

Mladá Kalifornčanka týmto spôsobom chcela ukázať, že sa jej bez neverného manžela vedie dobre, priam skvele. Na jej tvít zareagovalo obrovské množstvo ľudí, ktorí ju povzbudili do budúcnosti a zároveň si pospomínali na podobné negatívne skúsenosti zo svojho života.

FOTO Žena (23) sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Keď sa o tvíte dozvedel Rob, svoju bývalú požiadal, aby ho stiahla, pretože mu priniesla neželanú pozornosť. Osbornová však urobila pravý opak a opäť zdieľala pôvodný tvít. "Bolo mi úplne jedno, že ho to nahnevalo. Klamal mi, podviedol ma," dodala. 

Viac o téme: ChudnutieObezitaDiétaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu