Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Africký prezident šokoval svojím sexuálnym plánom: Chce zakázať orál, ale ten DÔVOD!

Yoweri Museveni Zobraziť galériu (2)
Yoweri Museveni (Zdroj: SITA/AP)

KAMPALA - Dlhoročný ugandský prezident Yoweri Museveni povedal tamojším médiám, že chce zakázať občanom praktizovať orálny sex, pretože "ústa sú na jedenie". Zároveň varoval pred tým, aby medzi ľuďmi k niečomu takému dochádzalo.

Lekár si potrel penis smrtiacou drogou: Svoju milenku (†38) zabil orálnym sexom

"Dovoľte mi, aby som využil túto príležitosť, aby som verejne varoval obyvateľov pred nesprávnymi praktikami, ktorých sa dopúšťajú a presadzujú ich niektorí vyvrheli. Jednou z nich je to, čo nazývajú orálny sex. Ústa slúžia na jedenie, nie na sex," uviedol prezident pred kamerami s tým, že každý vie, ktoré miesto je na pohlavný styk určené.

Africký prezident šokoval svojím
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP)

Museveni podpísal zákon o boji proti homosexualite v roku 2014, čo znamená, že v Ugande je nezákonné byť homosexuálom. Inak orientovaný občan riskuje doživotné väzenie, ak sa zistí, že má pravidelný sex s rovnakým pohlavím. Zákon tiež ustanovil za trestný čin nenahlásenie, že niekto je gay.

Po zavedení zákona Museveni tvrdil, že orálny sex môže prenášať parazity. "Keď tam dáte ústa, môžete sa vrátiť s červami. Vstúpia do vášho žalúdka, pretože je to nesprávne miesto," dodal prezident, ktorý sa v januári vyjadril, že ľutuje svoje rozhodnutie pozastaviť tradičné popravovanie zločincov.

Viac o téme: PrezidentZákazOrálny sexUgandaYoweri Museveni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu