Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Rybár vykonal na žralokovi cisársky rez: Zostal v šoku z toho, čo z neho vybral

Mathew vyberá von mláďatá Zobraziť galériu (2)
Mathew vyberá von mláďatá (Zdroj: youtube/tv sam)

BARWON HEADS - Rybárovi sa pri brehoch Austrálie podarilo chytiť mŕtveho žraloka. Všimol si však, že je to samica, ktorá v sebe nosí mláďatá. Urýchlene preto vykonal cisársky rez a priviedol na svet takmer sto malých žraločikov.

Mathew Orlov tento týždeň rybárčil pri pobreží Barwon Heads v austrálskom štáte Viktória, keď sa mu podarilo viac ako 2,5 metra dlhého žraloka. Po vytiahnutí na palubu však zistil, že už je mŕtvy. Na tele mal zranenia, ktoré zrejme utrpel po útoku iného predátora. Všimol si ale, že sa mu hýbe brucho, a tak ho rýchlo rozrezal, aby vypustil von malé žraloky. Za deväť minút týmto spôsobom priviedol na svet neuveriteľných 98 mláďat. 

VIDEO Rybár vykonal na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/tv sam)

"Bol to inštinkt. Nikdy predtým som nič také nerobil, ale ako rybárovi mi bolo jasné, že mláďatá musím dostať čo najrýchlejšie von," povedal Mathew.

Rybár rozrezal ulovenú rybu a ostal zdesený: VIDEO hnusu, ktorý v nej našiel

Pochybuje, že sa podarí prežiť všetkým z nich, bez matky to asi bude ťažké a zrejme sa viaceré mláďatá stanú potravou pre ostatné ryby. Mŕtveho žraloka rybár zobral domov a zjedol spolu so svojou rodinou. 

Viac o téme: RybárŽralokAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu