Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lekár si potrel penis smrtiacou drogou: Svoju milenku (†38) zabil orálnym sexom

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

HALBERSTADT - Špičkového nemeckého lekára zatkli za zabitie svojej milenky počas orálneho sexu. Polícia verí, že 42-ročný muž posypal bez jej vedomia svoj penis kokaínom. Pri vyšetrovaní sa zistilo, že doktor Andreas Niederbichler takto podal drogu pri sexuálnych stretnutiach aj ďalším trom ženám, hoci v týchto prípadoch nedošlo k vážnym zdravotným následkom. Obetí však môže byť ešte viac.

Smrť po nočnom povyrazení: Chloe (†20) odišla s mužom na byt, sex sa jej stal osudným

Odborníka na plastickú a rekonštrukčnú chirurgiu vymenovali za primára na klinike Harzer v Sasku-Anhaltsku v roku 2016. Podľa nedávnych správ v nemeckých médiách je v súčasnosti novým hlavným lekárom na klinike Ameos v Halberstade. Tým by sa však pravdepodobne nestal, keby jeho nadriadení vedeli, že využíval on-line zoznamky na stretávanie so ženami kvôli sexu.

Prokurátori tvrdia, že 38-ročná žena sa zúčastnila na konsenzuálnom orálnom sexe s lekárom 20. februára, keď potom skolabovala v jeho byte v Halberstadte. Keďže apartmán sa nachádzal na pozemku kliniky, sanitka prišla takmer okamžite a previezla ju do nemocnice. Krátko po prijatí však žena zomrela.

Andreas Niederbichler
Zobraziť galériu (2)
Andreas Niederbichler  (Zdroj: Ameos Klinikum)

Podľa prokurátorov jej lekár podal drogu bez jej vedomia a je obvinený z ublíženia na zdraví s následkom smrti. "Doterajšie obete, ktoré boli vypočuté, všetky vypovedali, že im na stretnutiach bolo zle. Všetky z nich vykazovali reakcie spôsobené požitím omamných látok," citoval hlavného prokurátora Hala Roggenbucka portál MailOnline.

Napriek obvineniu plastický chirurg zatiaľ neskončil vo väzbe, ale na protidrogovom liečení, kde sa mu odborníci snažia pomôcť zo závislosti.

Viac o téme: SexSmrťKokaínLekárMilenkaPenisAndreas Niederbichler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu