Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chovateľa hadov a pavúkov zožrali jeho miláčikovia

Smrteľne jedovatý pavúk čierna vdova
Smrteľne jedovatý pavúk čierna vdova (Zdroj: Famous)

DORTMUND – Chovateľská vášeň sa vypomstila tridstaťročnému mužovi, ktorý zomrel po uštipnutí svojich domácich zvieratiek. Keď ho objavila polícia, jeho telo bolo obalené v pavučine dvesto pavúkov, nahlodené niekoľkými jaštermi, tisíckami mravcov a gekonom.

Na odporný zápach šíriaci sa z Markovho bytu upozornili políciu susedia. Vyšetrovatelia se domnievajú, že chovateľ pavúkov zahynul po uhryznutí čiernej vdovy. Mal jedinú samičku, ktorú volal Bettina. Nešťastnou manipuláciou s ňou si privodil smrť. Jeho byt pripomínal džungľu a zoologickú záhradu. Nikdy k sebe nikoho nepúšťal, prvou návštevou bola polícia, ktorá našla jeho mŕtvolu.

„Bolo to ako v horore. Telo bolo na gauči, obrovská pavučina byla po celom jeho tele, všade okolo pavúky, vyliezali mu z nosa a úst. Bolo tam úplne všetko, čo si človek dokáže predstaviť vo svete plazov. Veľké kusy mäsa vytrhané jaštermi boli znova obalené pavučinami,“ uviedol hovorca polície z Dortmundu.

Pavúky a termiti unikli z terárií po vúbuchu ohrievacích lámp. Jašteri sa mohli potulovať voľne po byte. Markovu mŕtvolu objavila polícia podľa odhadov asi týždeň až 14 dní po smrti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu