Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mladík bojuje so svojou expartnerkou o dieťa: Zverejnil šokujúce VIDEO svojej dcéry

Dievčatko drží v ruke plechovku Zobraziť galériu (3)
Dievčatko drží v ruke plechovku (Zdroj: Youtube/Daniel Kalemasi)

LIVERPOOL - Po sociálnej sieti koluje šokujúce video, ktoré pravdepodobne pochádza z anglického Liverpoolu. Jeho autor tvrdí, že je otcom malého dievčatka, ktoré je na videu povzbudzované matkou, aby si odpilo z piva. Polícia už preveruje všetky okolnosti spojené s touto udalosťou.

Neznámy muž chcel týmto spôsobom poukázať na nevhodné správanie svojej expartnerky. Jeho video zachytáva, ako matka s dvojročnou dcérkou sedia na pohovke a zabávajú sa pri počúvaní hudby.  Na prvý pohľad išlo o bežnú situáciu, pri ktorej sa mama snaží rozveseliť svoje dieťa. Lenže žena pritom povzbudzuje dievčatko, aby si dalo nápoj nápadne pripomínajúci pivo a len čo zistí, že ich niekto nakrúca, okamžite mu vytrhne plechovku rúk.

Mladík bojuje so svojou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Daniel Kalemasi)

Mladík bojuje so svojou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Daniel Kalemasi)

"Zakazuje mi stretávať sa s mojou dcérou, a pritom fajčí, pije a dáva jej alkohol. Pomôžte mi usvedčiť ju a zdieľajte toto video," napísal na sociálnej sieti otec. To, či ide o zúfalý krok nešťastného muža, ktorý chce týmto spôsobom chrániť svoje dieťa pred nezodpovednou matkou, alebo je to iba pokus ublížiť bývalej partnerke v boji o dcéru, už preverujú policajti. "Hovorili sme už s matkou a zisťujeme, či svojej dcére naozaj dovolila popíjať alkohol," potvrdil hovorca polície v grófstve Merseyside.

Viac o téme: PivoDieťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu