Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Blondínke hackli mobil, sexvideá unikli na internet: Totálne jej to zničilo život

Kiara Laetitiaová Zobraziť galériu (3)
Kiara Laetitiaová (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Kiara Laetitiaová je ako bývalá speváčka talianskej rockovej skupiny Skylark zvyknutá na pozornosť verejnosti a médií. Avšak záujem, ktorý prežíva v týchto dňoch, nie je vôbec príjemný a oprávnene ho vníma ako necitlivú a bezohľadnú inváziu do svojho súkromia.

Tridsaťosemročná Talianka žijúca v Londýne si počas svojej kariéry zvykla na pozornosť verejnosti. Nedávno sa však zviditeľnila veľmi neželaným spôsobom, a to vďaka hackerovi, ktorý sa dostal do jej telefónu a zverejnil pikantné fotky a videá krásky s jej partnerom. "Zrazu ma začali cez sociálne siete oslovovať fanúšikovia a písali mi, že moje súkromné video a fotky kolujú po internete," hovorí mladá žena.   

Blondínke hackli mobil, sexvideá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Svoju skúsenosť Kiara opisuje, ako keby nad všetkým stratila kontrolu a zrazu niekto ovládal jej život a ona s tým nemohla nič robiť. Napriek tomu, že si okamžite zmenila všetky prístupové heslá, toto opatrenie urobila príliš neskoro a zábery z jej súkromného archívu si mohol prezerať ktokoľvek. "Zmocnila sa ma panika a strach. Nič podobné som za tie roky nezažila a ako speváčka som si zo strany verejnosti užila všeličo. Ale toto je jednoznačne najhoršia skúsenosť."

Blondínke hackli mobil, sexvideá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Prípady, ako je tento, by mali byť považované za formy sexuálneho zneužívania založeného na šírení fotografií. Súkromné materiály žien totiž niekto šíri bez ich súhlasu a často končia na pornostránkach, odkiaľ je komplikované potom ich stiahnuť," vyjadrila sa odborníčka na právo z Durhamskej univerzity, profesorka McGlynnová. Kiara sa teraz márne snaží stiahnuť zábery z World Wide Web, pretože prenikli do všetkých sietí a sú zverejňované pod mnohými odkazmi po celom svete. 

Viac o téme: SexSexuálne obťažovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu