Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena si kúpila WC dosku: Keď ju doma odbalila, totálne spanikárila! FOTO vtipnej pohromy

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Twitter/Instagram/Amber Stent)

CAMBRIDGE - Marie Stentová (48) z mesta St. Neots v anglickom grófstve Cambridgeshire si kúpila v známom nábytkárskom obchode IKEA wc dosku, no keď prišla domov a otvorila škatuľu, neverila vlastným očiam. Biele sedadlo na toaletu bolo zrazu modré a ona už stihla odhodiť aj bloček od tovaru. Po 30 minútovom takmer hysterickom záchvate svojej matky však jej dcéra Amber zistila, kde nastal problém. S vtipným výsledkom sa pochválila na sociálnej sieti.

Najhoršie chvíle života zverejnil na VIDEu z lietadla: Erikovi pred očami odpadol kryt z motora

Marie sa po výbuchu hnevu napokon zmierila s tým, že do kúpeľne s tmavohnedou podlahou a sivo-béžovými stenami pribudne modrá opacha, no všetko nakoniec skončilo trochu inak.

Stačilo, aby sa jej dcéra Amber pozrela na štítok, ktorý bol nalepený na toaletnej doske a pochopila, že ide iba o modrú plastovú fóliu, ktorú možno veľmi rýchlo a ľahko odlepiť.

Žena si kúpila WC
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/Instagram/Amber Stent)

Študentku univerzity v Newcastle mamin omyl tak pobavil, že sa s vtipnou situáciou podelila aj na svojom účte na twitteri. Za pár hodín jej príspevok videli desaťtisíce užívateľov a stal sa hitom.

Ako sa však zdá, Marie nie je jediná, ktorá zažila takéto nedorozumenie, aj iní ľudia sa priznali, že sa nechali oklamať. Jeden z nich dokonca uviedol, že si spravil takú hanbu, že tovar vrátil.

Žena si kúpila WC
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/Instagram/Amber Stent)

Istá žena napísala, že mala na príborníku fóliu desať rokov, než si to všimla. Ďalší dodal, že jeho matka robí v IKEA v centre služieb zákazníkom, kde sa s podobnými prípadmi stretávajú dosť často.

Viac o téme: SedadloToaletaOmylWC doska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu