Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tínedžerka (13) nechtiac kúpila mame na školskom výlete nemravný darček: Mala to byť sviečka

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Neočakávaným darčekom obdarila istú Britku jej dcéra, ktorá sa vrátila zo školského výletu v Paríži. Tínedžerka zrejme túžila po tom, aby sa suvenír najznámejšej parížskej pamätihodnosti dostal na čestné a viditeľné miesto v byte. Matka však usúdila, že v tomto prípade bude lepšie, ak zostane ukrytý.

Do obrovských rozpakov priviedol matku darček, ktorý jej trinásťročná dcéra priniesla z výletu vo francúzskej metropole. "Myslela si, že mi priniesla sviečku v tvare Eiffelovej veže, ale v skutočnosti ide o sviečku penisu. Takmer som vybuchla od smiechu," napísala užívateľka na portáli Mumsnet.

Tínedžerka (13) nechtiac kúpila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Mimochodom, dievčina nezabudla ani na svojich dvoch súrodencov a priniesla im podobné kúsky. "Je naivná a veľmi detská, chodí do dievčenskej školy. Spýtala som sa jej, prečo vybrala práve tento suvenír a ona mi vysvetlila, že si myslela, že ide o špic veže," pokračuje pobavene matka.

Žena si na internete objednala džínsy: V ich vrecku našla totálne nechutné prekvapenie na FOTO

Jej skúsenosť vyvolala množstvo reakcií. Jedna z užívateliek jej odporučila, aby dcére darovala sviečku na jej osemnáste narodeniny. Niektorí majú dokonca pochybnosti, či je dievča naozaj také nevinné, ako si jeho matka myslí. Avšak väčšina sa zhoduje v názore, že išlo o nevinný omyl nezrelého dievčaťa a radia, aby sa rodičia na všetkom skvele pobavili, pretože majú krásny príbeh, na ktorom sa bude v budúcnosti zabávať celá rodina.  

Viac o téme: ParížEiffelova vežaDarčekPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu