Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nechutný kanadský žart sa skončil hororovo: Kolegovi strčil do zadku... prišla krutá smrť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

DILLÍ - Otrasný kanadský žartík vymyslel istý Ind na svojho štyridsaťročného kolegu. Napadnutý muž mu kedysi dokonca podal pomocnú ruku a našiel prácu vo fabrike v Dillí. On sa mu odvďačil tak, že ho, hoci neúmyselne, pripravil o život. A to naozaj brutálnym spôsobom.

Anjan Misra vôbec nedomyslel následky svojho hlúpeho žartu. Pri práci vo fabrike si všimol, že jeho kolegovi Ravinderovi, ktorý sa zohol, aby zo zeme zdvihol kus preglejky, svieti na zadku diera v nohaviciach. Tá ho okamžite upútala a naštartovala v ňom chorý nápad. Skočil po kompresorovej pištoli, strčil ju nešťastníkovi do konečníka a zapol ju.

Nechutný kanadský žart sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Atakovaný kolega sa začal zmietať v obrovských bolestiach. Krátko nato bol prevezený do nemocnice, kde mu lekári zistili rozsiahle krvácanie z vnútorných orgánov. Muž po pár hodinách svoj boj o život prehral. Smutným paradoxom je, že Ravinder vybavil Anjanovi, ktorý ho napadol, pred časom vo fabrike prácu. 

Žena (†69) si pred smrťou vystrelila z manžela: Prišiel na TO päť rokov po jej smrti

Z dielne prenikli informácie, že niektorí zamestnanci sa na celom incidente výborne zabávali, ale našťastie sa medzi bandou primitívov našla aj hŕstka rozumných chlapov, ktorí sa snažili nešťastníkovi pomôcť a zavolali sanitku. Misra, ktorý je zodpovedný za smrť svojho kolegu, sa vraj snažil z miesta ujsť, ale podarilo sa ho zadržať. Zúbožený Ravinder, zmietajúci sa  v ukrutných bolestiach, bol pri vedomí aj po prevoze do nemocnice, ale lekárom neprezradil, kto mu zranenia spôsobil. Polícia v súvislosti s incidentom zatkla dvoch mužov vrátane hlavného vinníka. 

Viac o téme: IndiaSmrťKanadský žart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu