Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

PREDPOVEĎ Baby Vangy na rok 2018 a ďalšie tisícročia: Ľudstvo sa má na čo tešiť

Baba Vanga Zobraziť galériu (5)
Baba Vanga (Zdroj: Youtube/AnotherLife2Time csatornája)

BRATISLAVA - Slepá veštkyňa Baba Vanga, ktorej sa podarilo správne predvídať viaceré politické udalosti, vojenské konflikty či ekologické katastrofy, vo svojich prognózach nevynechala ani rok 2018. Jej slová sa zatiaľ ukazujú ako pravdivé a len čas ukáže, ako to bude s tými ostatnými.

Baba Vanga, prezývaná aj Nostradamus z Balkánu, zomrela v roku 1996 vo veku 85 rokov. Väčšina z jej predpovedí sa plní takmer s absolútnou presnosťou. K tým najznámejším patrí napríklad potopenie ruskej ponorky Kursk, útoky na dvojičky, cunami v Indonézii v roku 2004, použitie chemických zbraní v Sýrii, expanzia moslimov do Európy, Brexit, teroristické útoky Daeš či posilnenie Číny na svetovom trhu.

Jasnovidka predpovedala že v roku 2018 sa stanú dve dôležité udalosti, ktoré navždy zmenia svet. Nie Rusko, ale Čína sa podľa nej stane ďalšou svetovou veľmocou, keď vystrieda Spojené štáty. HDP Číny by totiž v tomto roku malo predbehnúť HDP USA. Tou druhou udalosťou má byť objavenie novej formy energie na planéte Venuša. Na júl 2018 je totiž naplánovaný štart sondy Parker Solar Probe, pomenovanej po astrofyzikovi Eugenovi Parkerovi, ktorej cieľom je výskum vonkajšej koróny Slnka. Sonda nepristane priamo na Venuši, ale využije jej gravitačnú silu na to, aby mohla obehnúť okolo Slnka. A práve počas tohto výskumu majú vedci náhodou objaviť nový druh energie. 

PREDPOVEĎ Baby Vangy na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP)

Čo všetko ešte Vanga predpovedala?

  • Od roku 2033 do 2045 sa budú topiť polárne ľadovce, čo spôsobí nárast hladín oceánov. Medzitým budú moslimovia riadiť Európu a svetová ekonomika bude prosperovať.
  • Klonovanie umožní lekárom vyliečiť akúkoľvek chorobu, pretože ľudské telo bude nahraditeľné.

PREDPOVEĎ Baby Vangy na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thinkstock.com)

  • USA zaútočia na Rím ovládaný moslimami a ich útok bude úspešný vďaka novej zbrani, ktorá dokáže okamžite všetko zmraziť. 
  • Medzi rokmi 2072 a 2086 vymizne triedna spoločnosť, prosperovať bude komunistický štát fungujúci v súlade s obnovenou prírodou.
  • Od roku 2170 do 2256 sa Mars stane jadrovou veľmocou a bude požadovať nezávislosť od Zeme. Na Marse bude založené mesto pod vodou, v ktorom sa nájde niečo "strašné" v súvislosti s mimozemšťanmi.

PREDPOVEĎ Baby Vangy na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thinkstock.com)

  • Od roku 2262 do 2304 bude ľudstvo schopné cestovať v čase. V tom istom období francúzski partizáni zaútočia na moslimské úrady vo Francúzsku.
  • Všetky záhady mesiaca budú odhalené.
  • V roku 2341 zasiahne Zem séria prírodných katastrof spojená s útokmi ľudía stane sa neobývateľnou. Ľudstvo unikne do iného slnečnému systému, ale tam nebude veľa zdrojov, preto vzniknú mnohé vojny,
  • 3815 až 3878 - ľudia budú žiť ako divá zver, pretože civilizácia bude zničená. Potom príde nové náboženstvo, ktoré vyvedie ľudskú civilizáciu z tmy.

PREDPOVEĎ Baby Vangy na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thinkstock.com)

  • 4302 až 4674 - už nebudú existovať koncepty zla a nenávisti, ľudia budú nesmrteľní a asimilovaní mimozemšťanmi.
  • 340 miliárd ľudí rozptýlených po celom vesmíre bude môcť hovoriť s Bohom. 
  • V roku 5079 zanikne vesmír. 
Viac o téme: VešticaBaba vangaJasnovidkaPredpoveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu