Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Manažér zabudol vypnúť konferenčný hovor: VIDEO sexu s kolegyňou na stole

Milostný akt bol prenášaný naživo Zobraziť galériu (2)
Milostný akt bol prenášaný naživo (Zdroj: YouTube)

KANTON - Rozvášnená dvojica bola nakrútená pri tom, ako sa miluje v konferenčnej miestnosti. Video sa dostalo na sociálne siete ešte predtým, ako zasiahli cenzori a upravili ho. Na svoje chúťky milenci poriadne doplatili a zrejme budú čeliť trestnému stíhaniu.

Manažér spoločnosti, ktorá spravuje rozvodné siete v južnej Číne, sa v týchto dňoch ide prepadnúť od hanby. Pred niekoľkými dňami totiž omylom naživo prenášal sex, ktorý mal s mladšou kolegyňou v konferenčnej miestnosti.

Manažér zabudol vypnúť konferenčný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Predtým sa tam konal videokonferenčný hovor, no jeho účastníci sa rozhodli urobiť si prestávku a odišli preč. Dotyčný pracovník menom Tang sa rozhodol prázdnu miestnosť využiť na milostné hrátky s kolegyňou Wang, no zabudol videohovor ukončiť, a tak sa  o jeho pomere dozvedeli ostatní zamestnanci firmy. 

VIDEO Nehanebná dvojica sexovala pri hotelovom okne: Pred očami zákazníkov v krčme oproti

Video uniklo na internet minulú sobotu, no krátko nato už bolo scenzúrované. Zamestnanci, ktorí sa neprimerane venovali jeden druhému, boli zatknutí a teraz čelia obvineniu z hanobenia dobrého mena firmy. Prípad naďalej vyšetruje polícia. 

Viac o téme: SexČína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu