Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Išli na Beckov, aby sa presvedčili, či tam straší: Trikrát po sebe sa stalo niečo nevysvetliteľné

Príchod na hrad Zobraziť galériu (4)
Príchod na hrad (Zdroj: Slovak Ghost Hunters)

BECKOV - Slovak Ghost Hunters majú za sebou ďalšie náročné vyšetrovanie. Tentokrát na národnej kultúrnej pamiatke - hrade Beckov. Povráva sa, že na ňom blúdi a zjavuje sa záhadná pani a počuť tam vraj aj plač dieťaťa. Podarilo sa slovenským lovcom duchov tieto legendy potvrdiť alebo vyvrátiť?

Hrad Beckov je jeden z tých, o ktorých sa vraví, že tam straší. K týmto poverám prispel aj miestny kaplán, ktorý vraj sám zažil paranormálne javy. Pri obhliadke hradu sa mu vraj z ničoho nič v noci zapol alarm a pes, ktorý ho sprevádzal, dokonca utiekol na miesto, kde sa majú diať podivné veci. O Beckove koluje veľa strašidelných historiek, ale čo je na nich pravdy? To sa snažili zistiť členovia Slovak Ghost Hunters. 

Išli na Beckov, aby
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Slovak Ghost Hunters)

VIDEO Sanatórium na Borovej Hore odhalilo desivé tajomstvo: Útok ducha na Barboru!

Na začiatku, okolo desiatej hodiny večer, sa tím rozdelil do niekoľkých skupín. Prakticky okamžite sa jeho členovia stali svedkami nevysvetliteľných úkazov. Bez zjavnej sa príčiny sa vypla kamera, trikrát po sebe zhasla baterka. Silnú energiu práve v tomto momente sa podarilo zaznamenať aj zariadeniu nazývanému K2, ktoré slúži na detekciu paranormálnych aktivít. 

Išli na Beckov, aby
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Slovak Ghost Hunters)

Išli na Beckov, aby
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Slovak Ghost Hunters)

Neskôr sa lovci duchov presunuli do spodnej časti hradu, kde v minulosti miestni obyvatelia videli ducha bielej pani. Tam termokamera zachytila nevysvetliteľné teplé miesta na zábradlí. Nakoniec sa tím išiel pozrieť znovu na miesto, kde sa vypla baterka. "Termokamera tam zaznamenala pohyb. Na schodoch sme videli orb (duch, ktorý sa zobrazuje v podobe bielej gule, pozn. red.). Na Beckove sa očividne nachádzajú duše, ktoré tam blúdia, no nikomu nechcú ublížiť," uzavreli svoje rozprávanie lovci paranormálnych javov.

Viac o téme: HradBeckovParanormálny javLovci duchovSlovak ghost hunters
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu