Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena omylom poslala FOTO zo skúšobnej kabínky cudziemu mužovi: Jeho reakcia ju odrovnala

Fotka spustila pozitívny domino efekt
Fotka spustila pozitívny domino efekt (Zdroj: Twitter)

NEW YORK - Ak omylom pošlete sms správu niekomu inému, najmä pokiaľ ide o pikantný obsah, môže sa to skončiť katastrofou. V prípade jednej mladej ženy to ale bolo práve naopak. Po tom, ako dostala odpoveď od neznámeho, zostala veľmi milo prekvapená.

Dievčina menom Syd si skúšala čierne plesové šaty v kabínke, odfotila a fotku poslala kamarátke, aby jej napísala, či jej sedia. Omylom však správu poslala niekomu úplne cudziemu. Tým niekým bol šesťnásobný otec z amerického štátu Tennessee. Väčšina ľudí by zrejme len odpísala, že slečna má zlé číslo, no Tony Wood sa rozhodol trochu pobaviť a do celej situácie vtiahol aj svoje deti.

Tínedžer dostal SMS od mamy: Bola určená jeho otcovi, ľudia ho prosia, aby prezradil jej obsah!

Syd odpísal: "Túto správu ste zrejme chceli poslať niekomu inému. Moja žena nie je doma, tak som sa jej nemohol spýtať na názor, ale ja aj moje deti si myslíme, že v tých šatách vyzeráte úžasne. Určite by ste si ich mali kúpiť!" K správe bola pripojená aj fotografia, na ktorých usmiate deti palcami zdvihnutými nahor dávajú najavo, že šaty jej naozaj sadnú ako uliate. 

Tu ale príbeh nekončí. Neskôr vyšlo najavo, že v čase, kedy fotografia rodiny vznikla, Tonyho štvorročný syn Kaizler bol práve v nemocnici, kde podstupoval chemoterapiu, pretože trpí leukémiou. Woodovci pred viac ako dvoma rokmi na stránke GoFundMe zorganizovali pre neho zbierku, ktorá by im pomohla financovať liečbu. Keď sa ľudia o tom na základe náhody so Syd dozvedeli, okamžite zašli na stránku a darovali rodine peniaze. Vďaka tomu sa namiesto požadovaných 10-tisíc dolárov nakoniec vyzbieralo takmer 14-tisíc. 

Viac o téme: SmsLeukémiaRakovina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu