Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Na kruhovom objazde sa zrazilo audi s fordom: Ľudia sa nevedia zhodnúť, kto bol na vine

Už sú v sebe Zobraziť galériu (3)
Už sú v sebe (Zdroj: Youtube/Daniel Kalemasi)

SMETHWICK - Kolíziu dvoch áut na kruhovom objazde v anglickom grófstve West Midlands zachytila kamera jedného z vozidiel prechádzajúceho okolo. Vodič zdokumentoval situáciu, ktorá spustila polemiku o tom, kto vlastne nehodu spôsobil.

Ak autonehodu zachytí kamera okoloidúceho vozidla, zvyčajne je úplne jasné, kto nehodu spôsobil. Avšak v prípade zrážky audiny a fordu na kruhovom objazde V Anglicku je situácia veľmi nejasná. Červený ford síce prechádza z ľavého jazdného pruhu do pravého s blikajúcou smerovkou, ale na záberoch je vidno, že smerovku zapol veľmi neskoro a vodič strieborného audi si podľa všetkého ani nevšimol, že sa mu do pruhu rúti iné auto, až kým nezachytilo jeho ľavú stranu.

VIDEO Na kruhovom objazde
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Daniel Kalemasi)

Podľa viacerých užívateľov je na vine práve vodič audi, pretože každý, kto je v pravom odbočovacom pruhu, musí predpokladať, že niekto bude chcieť z obchvatu odbočiť aj z ľavej strany. "Nájsť vinníka v incidentoch, ako je tento, je vždy ťažké," hovorí autor videa. "Nič z toho sa však nemuselo stať, keby ráno každý vyrazil z domu skôr a neponáhľal sa toľko."

VIDEO Na kruhovom objazde
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Daniel Kalemasi)

Hoci sa pri nehode nikto vážne nezranil, celá zrážka zbytočne skomplikovala život obom šoférom. "S niečím takým sa stretávam každé ráno cestou do práce. Je to názorný príklad toho, ako chcel niekto ukázať, že má silnejšie auto," okomentoval situáciu jeden z užívateľov a nepriamo tak poukázal na majiteľa audiny. 

Viac o téme: NehodaKruhový objazd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu