Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pasažier sedel v rade sám: Využil to, ruku dal pod deku a... Cestujúci ho odhalil na VIDEU

Pasažier si spríjemňoval let onaniou Zobraziť galériu (2)
Pasažier si spríjemňoval let onaniou (Zdroj: Youtube/Jason Ashfield)

BRAZÍLIA - Video zachytáva cestujúceho, ako robí pod dekou niečo, s čím mal počkať do chvíle, kým bude úplne sám. Paradoxom je, že žena ležiaca hneď za ním si nič nevšimla. Jeho pohyby však upútali pozornosť ostatných pasažierov, ktorí jeho intímne chvíle zachytili na mobil.

Nebyť kameramana v lietadle, asi by si nikto nevšimol muža, ktorý v sebe nedokázal potlačiť tie najnižšie pudy. Video zachytáva chlapíka s rukou po dekou a jeho pohyby naznačujú, že masturbuje. Celé divadlo uniklo žene, ktorá leží a číta za jeho sedadlom, aj prechádzajúcemu palubnému personálu. Autor videa dokonca zachytil prekvapený a neistý výraz v mužovej tvári, ktorý nahodil, keď si všimol, že ho niekto natáča. Narýchlo si potom začal prezerať svoj mobil a očividne sa cítil nepríjemne. 

Pasažier sedel v rade
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Jason Ashfield)

Prípady sexuálnych incidentov na palube lietadiel sa v poslednom období množia. Iba minulý týždeň bol počas letu z malajzijského Kuala Lumpur do bangladéšskej Dhaky (Bangladéš) zatknutý dvadsaťročný študent, ktorý sa vyzliekol donaha, sledoval porno, masturboval, pomočil sedadlo a neskôr sexuálne obťažoval letušku.

Viac o téme: SexLietadloMasturbácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu