Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Policajti čakali 47 dní, kým mladík vykadí dôkaz: Nestalo sa, takmer zomrel!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

ESSEX - Kto z koho?! Takto by sa dal charakterizovať bizarný súboj medzi políciou a mužom, ktorého podozrievali z ukrývania omamných látok. Mal ich totiž prehltnúť a muži zákona preto čakali, kým z neho vyjdú prirodzenou cestou. Nestalo sa, muž odmietal ísť na veľkú, a tak po viac ako mesiaci a pol skončil v nemocnici.

Dvadsaťštyriročného Lamarra Chambersa zatkli 17. januára v anglickom grófstve Essex na základe podozrenia z prechovávania drog. Mal ich zjesť, a tak sa policajti rozhodli, že počkajú dovtedy, kým ich vo väzbe vykadí. 

Policajti čakali 47 dní,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Nestalo sa. Chambers nebol neuveriteľných 47 dní na veľkej potrebe, len aby sa vyhol obvineniu. Polícia bola preto nútená ho v pondelok zo zdravotných dôvodov prepustiť na kauciu, pričom ho okamžite nechala previezť do nemocnice. 

"Súrne potreboval lekársku pomoc, pretože jeho život bol v ohrození," uviedol zástupca miestneho policajného riaditeľa Ben-Julian Harrington. Policajti mimochodom stále čakajú na to, kým Lamarr vyprázdni svoje črevá, aby mohli zaistiť dôkazy proti nemu. 

Viac o téme: DrogyPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu