Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž, ktorý sa vraj narodil v roku 2043, varuje ľudstvo: Už budúci rok príde strašná katastrofa

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Muž, ktorý na sociálnej sieti používa meno Michael Phillips, o sebe tvrdí, že sa narodil v roku 2043 a prišiel ľudstvo varovať pred tým, čo má prísť. Jeho prognózy sú naplnené katastrofickými scenármi a po ich prečítaní majú všetci chuť poslať dotyčného tam, odkiaľ údajne prišiel.

Napriek tomu, že fyzici popierajú akúkoľvek možnosť cestovania v čase, cestovateľmi prichádzajúcimi z budúcnosti a ich výpoveďami sa to v poslednom čase len tak hemží. Časť z nich tvrdí, že ľudstvo v pohode prežije, rozprávanie iných je však skôr dôkazom o tom, že sa vrátili z hororu a nie z budúcnosti. A presne taká je aj prognóza Michaela Philipsa. Ten vyhlásil, že sa vrátil z budúcnosti, aby nám vyrozprával, že nás nič príjemné nečaká.

Mladík tvrdí, že prišiel z roku 2030 a vie, čo čaká ľudstvo: Podľa detektora lži hovorí pravdu!

"Už v roku 2019 vypukne krátka jadrová vojna medzi USA a Severnou Kóreou," opisuje najbližšiu budúcnosť. Bleskový vojnový konflikt vraj ukončí presne mierená strela na Kim Čong-una, ktorá ho usmrtí. Podľa Philipsa však zbrane neutíchnu na dlho a rozpúta sa tretia svetová vojna. Na jednej strane bude stáť Rusko a Čína a na druhej Spojené štáty a Veľká Británia. "Pôjde o brutálnu a krátku vojnu, ktorá si vyžiada obrovské množstvo obetí."

Muž, ktorý sa vraj
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Michael sa povenoval prognózam aj z iných oblastí. Donald Trump sa podľa neho znovu stane prezidentom, ale jeho tretí pokus o zotrvanie v Bielom dome už bude neúspešný. Do oválnej pracovne sa pokúsi prebojovať moderátorka Oprah Winfrey. Ale nevyhrá. Prezidentom sa údajne stane muž menom Michael Macintosh. Najväčšou senzáciu bude na konci dvadsiatych rokov tohto storočia projekt Elona Muska, pretože jeho spoločnosť SpaceX úspešne dostane prvých ľudí na Mars. Netreba hádam dodávať, že Philipsove predpovede treba brať s nadhľadom. 

Viac o téme: Donald trumpCestovanie v časeJadrová vojna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu