Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Žena sa zobudila po prepitej noci s opicou: Pozrela do mobilu a neverila vlastným očiam

Moya si našla v mobile krásne fotografie Zobraziť galériu (2)
Moya si našla v mobile krásne fotografie (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Úžasnými fotkami vo vysokej kvalite zásobila svoj profil na sociálnej sieti mladá Londýnčanka a urobila tak perfektnú reklamu jednej z reštaurácií rýchleho občerstvenia. Paradoxom je, že si to vďaka búrlivej noci vôbec nepamätá. Na druhý deň mala totiž poriadnu opicu.

Dvadsaťdvaročnej Moyi Lothian McLeanovej sa podaril výborný ťah, keď začala v opitosti fotografovať zamestnancov Ali Baba Kebab House v Dalstone vo východnej časti Londýna. Zo svojej návštevy reštaurácie rýchleho občerstvenia si vraj vôbec nič nepamätá, pretože keď do nej vstúpila, mala vraj už poriadne "nakúpené". Napriek jej stavu (alebo práve kvôli nemu) nabrala odvahu a začala fotiť mužov, ktorí ju obsluhovali.

Na druhý deň, keď sa náhodná fotografka pozrela do mobilu, začala len ťažko lepiť spomienky na predošlú noc. "Zvyčajne si všetko pamätám, ale toto naozaj nie. Spomínam si, že som jedla nejaký kebab, ale na fotografovanie si vôbec nespomínam. Nechápem, kde som na to vzala odvahu," priznáva Moya.

FOTO Žena sa zobudila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Pri pohľade na kvalitu fotiek a sympatické tváre predavačov neváhala a zavesila ich na sociálnu sieť, kde našli odozvu najmä u užívateľov ženského pohlavia. McLeanovú prekvapila reakcia mnohých žien, ktoré sa priznali, že toto zariadenie často navštevujú práve preto, aby konečne uvideli pekných chlapov.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu