Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Manželka od muža chcela, aby ju odviezol autom: Po tom, čo počula jeho odpoveď, žiada rozvod

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

DUBAJ/ISTANBUL - Manželka požiadala o rozvod po tom, čo od nej manžel chcel v prepočte 110 eur vždy, keď od neho potrebovala, aby ju odviezol autom. Muž z Dubaja tvrdil, že ide o finančnú kompenzáciu za to, že nemohol stráviť čas so svojimi priateľmi. Treba dodať, že jeho žena je jedinou živiteľkou ich rodiny.

Žene povedali, že má rakovinu a umrie: Manžela donútila k rozvodu, teraz prišiel šokujúci zvrat

Neidentifikovaná žena, ktorá ako jediná v dome platí účty, pretože si jej manžel údajne nedokáže udržať prácu, ho požiadala, aby ju odviezol, pretože nemá vlastné vozidlo. Muž jej odpovedal, že mu musí zaplatiť 500 dirhamov (cca 110 eur), uviedol denník Al Bayan. Tvrdil, že potrebuje peniaze preto, aby mu nahradili čas, ktorý chcel stráviť s priateľmi.

Miestne správy z Dubaja hovoria, že muž často chodí v noci so svojimi priateľmi von a necháva ženu samu doma s ich deťmi. Aj keď bola jeho požiadavka pritiahnutá za vlasy, manželka sa pri prvom raze rozhodla, že mu zaplatí. Keď však neskôr požiadal o rovnakú sumu, keď ho poprosila o odvoz, mala toho plné zuby a pred viac ako mesiacom podala žiadosť o rozvod.

Manželka od muža chcela,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstockphotos.com)

Prípad sa na verejnosť dostal len deň po tom, čo sa ukázalo, že žena v Turecku sa rozvádza so svojím manželom, pretože je "zamilovaný" do svojho bicykla. Žena, identifikovaná len ako Yagmur Z. z Istanbulu, mala po dvoch rokoch manželstva dosť Buraka Z., keď tvrdila, že ju "opustil" kvôli bicyklu.

Požaduje od neho kompenzáciu vo výške 400-tisíc tureckých lír (cca 86-tisíc eur), pretože jej duševné zdravie vraj bolo negatívne ovplyvnené obsesiou svojho manžela, informoval Daily Sabah. Mužov pohľad na daný prípad nie je známy.

Viac o téme: ManželstvoRozvod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu