Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Časté zranenie, ktoré si ženy privodia pri sexe, a ani o tom nevedia: 24 hodín utrpenia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Sex nemusí vždy so sebou prinášať iba potešenie, uvoľnenie, rozkoš a vášnivé vyvrcholenie. Veľmi často je aj synonymom bolesti, kŕčov a krátkodobého krvácania mimo menštruačného cyklu. Môže za to zranenie, ktoré si privodzuje pohlavným stykom viac žien, než by ste si mysleli.

Vášnivý sex plný vzrušenia, skvelá spolupráca s partnerom a na konci búrlivé vyvrcholenie. To je ideálny scenár, o ktorom sníva každá žena. Ale radosť a extáza veľmi rýchlo vyprchajú, ak po sexe nastupujú neprimerané bolesti a kŕče v podbrušku, veľmi často sprevádzané krvácaním. Odborníci majú vysvetlenie, prečo musia niektoré ženy za chvíle rozkoše takto bolestivo zaplatiť a radia, čo sa s tým dá robiť.

Časté zranenie, ktoré si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Všetko spôsobujú poranenia krčku maternice, ktorý sa počas vzrušenia ženy zväčší, klesá nižšie a tým sa stáva zraniteľnejším," hovoria gynekológovia. K podobnému zväčšeniu dochádza aj pred cyklom. "Na krčku môžu dokonca vznikať drobné podliatiny."

Časté zranenie, ktoré si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Adam (24) sexoval so svojou priateľkou: Vtom prišiel zlom, všade samá krv ako po masakri!

Rozsah týchto poranení výrazne ovplyvňuje veľkosť penisu a výber sexuálnych pomôcok. Podľa odborníkov sa dajú tieto problémy eliminovať, ak sa partner pred samotným pohlavným stykom dostatočne venuje partnerke a dopraje jej aspoň dvadsaťminútovú predohru. Vtedy sa jej telo totiž pripraví na penetráciu. Ženám zasa odporúčajú, aby nevyžadovali iba polohy, pri ktorých cítia penis takpovediac "na doraz" a striedali ich tak, aby partner do nich počas milovania neprenikal vždy iba veľmi hlboko. "A ak už cítite, že nastanú problémy a objavia sa prvé kŕče alebo krvácanie, vezmite si ibuprofen. Všetko by malo ustúpiť do 24 hodín."

Viac o téme: SexZraneniePohlavný styk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu