Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Chceli si dať šálku čaju k obedu, zostali prekvapení: Do záhrady im spadlo z neba čudo

Poriadny kúsok Zobraziť galériu (2)
Poriadny kúsok (Zdroj: profimedia.sk)

KENT - James (26) a Colin (59) Hillovci našli vo štvrtok okolo obeda vo svojej záhrade v meste Whitstable v anglickom grófstve Kent zaujímavého "hosťa". Keď ho zbadal šokovaný otec, okamžite bežal za synom, aby mu ukázal, čo im z neba spadlo na trávnik.

FOTO Zo sibírskej rieky vylovili zvláštne ryby: Ľudia sa boja, že ide o zmutovaných drakov

"Robil som si v kuchyni šálku čaju, keď za mnou prišiel trochu zmätený otec," uviedol pre britské médiá James, inžinier a pobrežný strážnik na čiastočný úväzok. Vysvetlil mu, že v záhrade im leží žralok.

"Bol som naozaj šokovaný. Moje nohy majú veľkosť desať, takže toto zviera meralo dobrých 60 cm. Stále bolo v dobrom stave, ale už niekoľko dní mŕtve," dodal James s tým, že je to tá najbláznivejšia vec, ktorú môže niekomu rozprávať. "Ó, áno, robil som si šálku čaju a žralok z neba spadol do mojej záhrady," uťahuje si mladík.

FOTO Chceli si dať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hillovci neveria, že by išlo o nejaký paranormálny jav, skôr sa domnievajú, že žraloka upustil nejaký "ambiciózny kormorán", ktorý zistil, že ulovil priveľké sústo a nevládze s ním ďalej letieť.

Nešlo ani o žiadny exotický exemplár, ale o bežný druh, ktorý sa vyskytuje po celom svete, či už pri pobreží Nórska, Britských ostrovoch alebo v Stredozemnom mori.

Viac o téme: ZáhradaŽralokPrekvapenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu