Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Muž chcel zachrániť zranenú čajku: Napadla ho, všetko to skončilo tragédiou

Robert so svojou čajkou Zobraziť galériu (2)
Robert so svojou čajkou (Zdroj: YouTube)

WHAKATANE - Istý Novozélanďan nakrútil vo svojom kamióne vtipné video. Hovorí v ňom, že zachránil čajku, ktorú našiel vedľa cesty. Napriek tragickému koncu celej situácie zabáva užívateľ svojským komentovaním všetkých divákov oveľa viac, ako pred zverejním predpokladal.

Robert Tahau žije vo Whakatane v severnej časti Nového Zélandu a každý deň prepravuje skaly z kameňolomu v blízkosti Te Puke. A presne tam si všimol, že vedľa cesty leží zranená čajka so zlomeným krídlom. Drsne a neotesane pôsobiaci muž opatrne zabalil operenca do trička a vzal si ho k sebe do kabíny. Tam mu napadlo, že sa podelí o svoj zážitok s priateľmi a cez sociálnu sieť všetkým ukáže svojho nového kamaráta. Vzniklo tak vtipné video, v ktorom šofér kamiónu opisuje svoj nález.

Miro išiel odviezť syna do školy: Cestou späť musel strpieť čierneho pasažiera na FOTO

Jeho monológ je často prerušovaný tým, že čajka ďobe vodiča do tváre. Očividne nestojí o žiadnu popularitu, pretože neskôr zaútočí aj na displej mobilu. Napriek tomu, že zranený vták pôsobí na videu veľmi živo a aktívne, na druhý deň ju Tahau našiel mŕtvu.

VIDEO Muž chcel zachrániť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Vyzerala, že to prežije. Z práce som prišiel neskoro, veterinár už neordinoval. Tak som jej dal vlhký chlieb, uložil som ju do škatule a prikryl dekou," hovorí Robert. Keď ju išiel ráno pozrieť, bola už mŕtva. Pôvodne vraj plánoval vtáka prehodiť cez plot, ale keď videl obrovský ohlas na Facebooku, postaral sa o to, aby bolo miesto jeho posledného odpočinku dôstojné. "Vykopal som jej hrobček, zabalil ju a pochoval."

Viac o téme: Čajka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu