Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Študentka autoškoly mala za úlohu zaparkovať: Taký hrozný koniec skúšky nečakal nikto

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Jiangsu Television)

PEKING - Dopracovať sa k vodičskému preukazu môže pre niektorých jedincov predstavovať naozaj tŕnistú cestu a zdá sa, že niekedy končí aj fatálnymi následkami. Žena vo východnej Číne totiž dostala náhlu zástavu srdca práve počas vodičských skúšok. Zábery z mobilného telefónu ukazujú, ako sa skolabovanej žiačke snažia ostatní podať prvú pomoc.

Policajti zastavili vodičku (30), pohľad do auta ich dorazil: Neverili, keď zbadali, čo preváža

Približne 30-ročná žena bola považovaná za "príliš nervóznu" a skolabovala. Podľa televízie Jiangsu ju neskôr v nemocnici prehlásili za mŕtvu.

Svedok reportérovi prezradil, že študentka práve predvádzala parkovanie zadnou časťou auta, keď jej náhle prestalo biť srdce. Tragická udalosť sa odohrala 31. januára o pol druhej popoludní v skúšobnom centre v meste Su-čou.

FOTO Študentka autoškoly mala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Jiangsu Television)

Presná príčina smrti zatiaľ nie je známa. Expert v odbore psychológie sa však vyjadril, že skon mohol byť vyvolaný emočným stresom. "Test si vyžaduje veľa pozornosti a teda aj veľa energie. Spôsobuje veľa stresu študentom, najmä mladým ľuďom," vysvetlil.

Vodičský inštruktor Hu Bin z autoškoly v Su-čou navrhol žiakom, aby pred testom zhlboka dýchali. "Kontrola emócií môže byť rozhodujúca pre vodičov počas výcviku. Ak sa naučia ovládať svoju náladu, budú schopní zvládnuť aj stres počas skúšok," povedal.

Viac o téme: SmrťVodičkaNervozitaVodičský preukazZlyhanie srdcaVodičské skúšky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu