Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Žena si myslela, že ju muž podvádza: Privolala svoju rodinu a zatočila s milenkou

Milenka si príučku určite zapamätá. Zobraziť galériu (3)
Milenka si príučku určite zapamätá. (Zdroj: profimedia.sk)

PEKING - Ohrdnutá manželka z oblasti Guangxi Zhuang v južnej Číne mala podozrenie, že ju jej muž podvádza, ale to, že si priniesol svoju milenku k nim domov, ju už totálne dožralo. Zavolala svojich príbuzných a priateľov a spolu vtrhli do spálne, kde dvojicu prichytili inflagranti. Po nepríjemnom pohľade sa rozhodla dať nahej žene príučku a poriadne ju zbila. Aj ostatní priložili svoju ruku "k dielu".

Dievčina si vo vlaku vypočula sexspoveď neverníka: Ženy, takto sa volá, možno je to práve ten váš

Video, ktoré sa šíri na internete, ukazuje dvojicu podvodníkov vytiahnutých z postele. Zatiaľ čo neverník iba pokorne sedí, lebo inak by mu hrozilo, že tiež jednu vyfasuje, milenka si poriadne zlízne hnev manželky a jej príbuzných.

VIDEO Žena si myslela,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahnevaná manželka ju opakovane kope, až spadne na podlahu, kde sa stočí do klbka. Na sebe má iba miniatúre nohavičky. Údery okolostojacich na jej tele zanechávajú červené škvrny a modriny.

Počas bitky neustále plače a všade naokolo je veľa kriku. Samozrejme, všetci si dvojicu fotia a nakrúcajú, aby bola jej hanba ešte väčšia.

VIDEO Žena si myslela,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nie je jasné, čo sa stalo po skončení videa, ale podľa miestnych médií bola pravdepodobne milenka vyhnaná z domu s hanbou a varovaním.

Cudzoložstvo nie je v Číne trestným činom, a tak podvedení manželia a manželky často cítia potrebu vziať veci do vlastných rúk, čo môže niekedy viesť k aj takýmto nepekným fyzickým útokom.

Viac o téme: PodvodMilenkaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu