Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Nevesta zmeškala vlastnú svadbu, išla rovno na oslavu: Tam jej to zrátal snúbenec

Nichola a jej (ex)snúbenec Zobraziť galériu (4)
Nichola a jej (ex)snúbenec (Zdroj: FB/Nikki Touhy)

ESSEX - Svadba za 12-tisíc libier (cca 13 650 eur) sa skončila katastrofou, keď nastávajúca nevesta zmeškala obrad, a tak išla rovno na oslavu, z ktorej ju jej naštvaný snúbenec vyhodil. Nichole Touhyovej (46) z Hornchurchu v anglickom Essexe neostalo nič iné, iba oči pre plač. Do tohto stavu ju doviedli peripetie, ktoré by nechcela zažiť žiadna žena.

Hororové prebudenie nevesty (18) po svadobnej noci: Pozrela sa na manžela a skoro odpadla

Trojnásobná mamička uviedla, že skúšky pred svadbou dopadli perfektne, ale v "Deň D" zrazu nešlo nič podľa plánu a ona sa nevedela dostaviť včas do kostola.

Všetko sa začalo mejkapom, ktorý jej spravili v obchodnom dome v blízkosti rodného mesta, no jej sa vôbec nepáčil. Preto sa rýchlo ponáhľala domov, aby si ho zmyla. Vtedy však už mala iba 90 minút do osudovej chvíle, kedy mala vysloviť svoje "áno".

FOTO Nevesta zmeškala vlastnú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Nikki Touhy)

Po príchode zistila, že jej rodičia, ktorí nesúhlasili s vydajom, boli stále s jej dvomi menšími deťmi doma a rozhodli sa, že na svadbu neprídu. Nichola preto naložila deti do auta a odišla aj s nimi do hotela, aby sa pripravila. V hoteli však čelila problému s platením a do izby ju vpustili s ďalším meškaním.

FOTO Nevesta zmeškala vlastnú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Nikki Touhy)

Tam si však uvedomila, že sviatočné šaty jej osemročnej dcéry ostali doma. V čase, keď nemala hotový mejkap ani oblečené šaty a prepadala panike, dostala ďalšiu zlú správu. V sms od družičky stálo, že sa nemôže dostaviť na obrad, pretože jej dieťaťu je zle. Do začiatku svadby vtedy zostávala už iba polhodina.

FOTO Nevesta zmeškala vlastnú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Nikki Touhy)

S plačom zavolala svojmu snúbencovi (40), ktorý čakal v kostole s jej najstarším synom. Hostia už sedeli na svojich miestach a on jej zdôraznil, aby sa ponáhľala, čo ju ešte viac vystresovalo. Za 30 minút by sa však nedostala do vyše 30 km vzdialeného kostola, nenamaľovala sa a neobliekla sa. Boj s časom jednoducho prehrala. Po zmeškanej svadbe preto prišla rovno na recepciu.

Jej snúbenec však zjavne nie je muž plný odpúšťania, pretože svoj vzťah s Nicholou skončil vo chvíli, keď DJ požiadal o vyplatenie svojich peňazí. "Nie je to vec, cez ktorú sa len tak prenesiete," uviedol. Síce prosil kňaza, aby počkal, ale keďže po nich nasledovali ďalšie svadby, nebolo to možné.

FOTO Nevesta zmeškala vlastnú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Nikki Touhy)

Pár sa spoznal v roku 2014 na internete a zamiloval sa. O päť týždňov požiadal zaľúbenec Nicholu o ruku. Vtedy síce jeho návrh odmietla, ale pri druhom pokuse na Valentína v roku 2015 už privolila.

Viac o téme: SvadbaZmeškanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu