Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žiarlivá žena sa nabúrala do pošty manžela: Zistila strašné veci a kruto za to zaplatila

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstockphotos.com)

ŠVAJČIARSKO - Žena podozrievala svojho manžela, a tak sa rozhodla tajne si prečítať jeho elektronickú poštu. Manželia okrem spoločnej domácnosti zdieľal aj niekoľko hesiel. Pomocou jedného z nich sa prihlásila do mužovho konta. Švajčiarka sa teraz chytá za hlavu; nielenže sa dozvedela nepríjemnú správu, ale dostala aj poriadne mastnú pokutu.

Žene ako podnet k činu stačilo len podozrenie, že jej manžel „zahýba“ s inou. Manželský pár zdieľal vo svojej domácnosti počítač a vymenili si medzi sebou zopár spoločných hesiel. Jedného dňa si sadla za počítač a jedno z hesliel manželov e-mail akceptoval.

Ako odhaliť neveru: Deväť ZNAKOV, ktoré prezradia, že vám partner zahýba 

Po prečítaní niekoľkých správ sa jej podozrenie potvrdilo. Jej manžel mal v istom čase skutočne nezáväzné stretnutia, a to hneď s niekoľkými ženami. „Opakovane sa stýkal s niekoľkými ženami. Konfrontovala som ho, následne sa odsťahoval z nášho bytu,“ argumentovala nešťastná Švajčiarka na súdnom konaní.

Žiarlivá žena sa nabúrala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Jeho odsťahovaním sa však spor neskončil. Zahraničné médiá informovali, že manžel, ktorý bol svojej žene neverný, na ňu podal trestné oznámenie. Obvinil ju za narušenie súkromia. Neverníkové trestné oznámenie súd uznal a jeho manželke nadelil tučnú pokutu vo výške 1300 eur. 

Viac o téme: ŠvajčiarskoRozchodNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu