Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Mladík tvrdí, že cestuje v čase: Bol som v roku 6000, takto to tam vyzerá!

Mladík vraj pozná budúcnosť Zobraziť galériu (3)
Mladík vraj pozná budúcnosť (Zdroj: youtube/ApexTV)

NEW YORK - Televízny kanál Apex TV, zverejňujúci príspevky týkajúce sa paranormálnych javov, zverejnil nedávno rozhovor s chlapíkom, ktorý vraj dokáže cestovať v čase. Nedávno sa presunul do ďalekej budúcnosti a priniesol odtiaľ šokujúce informácie.

Video, ktoré už nejaký čas koluje po sociálnej sieti, bolo nedávno zverejnené cez televízny kanál Apex TV. Táto televízia sa špecializuje na paranormálne javy a samotné video aj naozaj paranormálne je. Chlapík posedávajúci v parku s rozmazanou tvárou s ešte viac rozmazaným obrázkom v ruke presviedča ľudí, že sa vďaka cestovaniu v čase dostal až do roku 6000 a presne vie, ako to bude na Zemi zhruba o štyri tisícky rokov vyzerať. Samozvaný informátor tvrdí, že sa do vzdialenej budúcnosti dostal tak, že bol súčasťou tajného programu, ktorý v 90-tych rokoch posielal ľudí do budúcnosti. Nehnevá sa vraj na tých, ktorí jeho rozprávanie považujú za vymyslené a rešpektuje ich.

Astrofyzik šokuje: Cestovanie v čase je technicky možné, budeme sa môcť vrátiť kamkoľvek

"Pokrok v medicíne a nových technológiách bude napredovať a súčasný život v porovnaní s rokom 6000 vyzerá veľmi primitívne. Ľudstvo žije pod nadradenosťou vyššej moci, ktorú benevolentne prijíma," filozofuje upraveným hlasom mladík sediaci na lavičke v zasneženom parku. Ako dôkaz o výlete do budúcnosti vyťahuje rozmazanú fotku. "V procese času majú obrázky tendenciu byť skreslené, rovnako ako veľa iných vecí," odôvodňuje jej mizernú kvalitu.

VIDEO Mladík tvrdí, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/ApexTV)

Ďalej všetkých ubezpečil, že cestovanie v čase nebude nič výnimočným a od roku 2028 tam bude môcť cestovať ktokoľvek. "Ľudia sa budú vedieť zmenšovať, takže vymiznú aj problémy s priestorom," rozkladá muž.

VIDEO Mladík tvrdí, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/ApexTV)

V jednej chvíli sa však monológ chlapíka o budúcich víziach náhle zvrtol k strate jeho blízkeho priateľa, ktorý nedávno odišiel na druhý svet a on ho nemôže navštíviť, pretože technológie vraj neumožňujú cestovanie do minulosti. "Ale viem, že je na lepšom mieste," hovorí plačlivým hlasom. Vymrznutá lavička v parku zrejme rozprávačovi schladila tok myšlienok a potreboval v natáčaní prestávku. Časť videa sa preto odohráva na inej lavičke, o čom svedčí krajina v pozadí. Hoci zvukár robil, čo mohol, pozornému poslucháčovi neunikne, že cestovateľ sa z jeho výletu z budúcnosti vrátil poriadne podgurážený. Z toho je možné vydedukovať, že aj naši potomkovia dodržia staré dobré zvyky a návštevu cudzincov si patrične uctia a všetko spoločne oslávia.

Viac o téme: Cestovanie v čase
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu