Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Horor deň pred pohrebom: Otvorili rakvu a... mŕtva žena (†33) porodila dieťa!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MTHAYISI - Takýto prípad svet hádam ešte nepamätá. V Južnej Afrike porodila mŕtva žena. Práve keď sa ju desať dní po smrti chystali pochovať, objavili v truhle dieťa. Bohužiaľ, aj to už bolo mŕtve, keďže matka ho nemala ako vyživovať.

Tridsaťtriročná Nomveliso Nomasonto Mdoyi z dediny Mthayisi bola v deviatom mesiaci, keď náhle zomrela po tom, ako sa u nej prejavili problémy s dýchaním. Jej rodina zariadila pohreb a už len čakala, kým ju položia na večný odpočinok. V predvečer kremácie však zamestnanci ústavu zistili, že v truhle nie je sama. Ležalo tam aj jej mŕtve dieťa, ktoré sa narodilo až po ženinej smrti. 

Horor deň pred pohrebom:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Boli sme z toho tak šokovaní a vystrašení, že sme ani nestihli zistiť, akého bolo dieťa pohlavia. Pracujem v tomto biznise už viac ako dvadsať rokov, ale nikdy som o ničom takom ešte nepočul," povedal majiteľ pohrebníctva Fundile Makalana portálu Times Live. 

Traja lekári ho vyhlásili za mŕtveho: Šok v márnici, spod plachty sa ozvalo chrápanie!

Podľa odborníkov bol plod z mŕtvej matky zrejme vytlačený v dôsledku nahromadenia plynov a ochabnutiu svalstva v jej tele. Oboch pochovali v jednej veľkej rakve ešte minulú sobotu. 

Viac o téme: PohrebPôrod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu