Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Žena (†69) si pred smrťou vystrelila z manžela: Prišiel na TO päť rokov po jej smrti

Nigel poctivo zalieval všetky kvetiny Zobraziť galériu (2)
Nigel poctivo zalieval všetky kvetiny (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Istej Britke ani smrť nezabránila v tom, aby si naposledy vystrelila zo svojho manžela. Jej kanadský žartík obletel svet a bavia sa na tom tak užívatelia sociálnych sietí, ako aj jej pozostalí. Trvalo pritom niekoľko rokov, kým sa všetko prevalilo.

Kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie, hovorí jedno príslovie. Zrejme ho poznala aj Phedre Fittonová, ktorá bohužiaľ v roku 2013 zomrela na rakovinu. Ani chradnúce zdravie ale neoslabilo jej zmysel pre humor a pred smrťou si stihla vystreliť zo svojho manžela. Všetko vyšlo na povrch až teraz, päť rokov po tom, ako odišla z tohto sveta. 

Žena (†69) si pred
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Jedným z posledných želaní šesťdesiatdeväťročnej ženy bolo, aby Nigel nezabudol polievať kvety v kúpeľni ich domu v Južnej Afrike. A tak sa aj stalo; oddaný manžel usilovne polieval rastlinky po dobu piatich rokov, až do momentu, kedy sa rozhodol presťahovať do iného domu. Chcel si ich zobrať so sebou a začal ich postupne baliť. Až vtedy zistil, že kvety nie sú stále také čerstvé a zelené preto, lebo ich poctivo polieva, ale preto, že sú umelé! 

 O kanadskom žartíku svojej mamy napísala na Twitteri jej dcéra Antonia Nicolová. "Predtým, ako zomrela, dala môjmu otcovi jasné inštrukcie týkajúce sa polievania kvetín v kúpeľni. A on ich pravidelne polieval a udržiaval nažive. Za ten čas mu prirástli k srdcu, a tak si ich chcel zobrať so sebou do nového domu. Až teraz prišiel na to, že sú umelé! Normálne počujem, ako sa smeje moja mama."

Antonia uviedla, že jej rodičia boli spolu od svojich šestnástich rokov. Keď mama zomrela, otec bol z toho absolútne zdrvený. Obrovský žiaľ mu pomáhala prekonávať aj starostlivosť o rastlinky, o ktoré sa predtým starala jeho nebohá manželka, lebo ju tak cítil stále pri sebe. Phedre mala vraj jedinečný zmysel pre humor, ktorým vždy rozveseľovala svoje okolie. 

Viac o téme: Kanadský žart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu