Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena zverejnila FOTO z nezvyčajného pôrodu: Keď uvidíte tie detaily, budete sa chytať za hlavu

Lucy Zobraziť galériu (3)
Lucy "rodí" mačiatko (Zdroj: Facebook)

DENVER - Každodenne pribúdajú na sociálne siete statusy novopečených rodičiek a fotografie novorodencov. Avšak zábery z pôrodu mladej Američanky z Colorada sú úplne odlišné od tých, s ktorými sa delia ostatné mamičky a v súdne premýšľajúcom človeku vyvolávajú minimálne zmiešané pocity.

Lucy Schultzová sa so svojím partnerom rozhodli oznámiť na sociálnej sieti, že si osvojili mačiatko. Inšpirovali sa príspevkami rodičiek, v ktorých nadšene oznamujú príchod nového člena rodiny. "Mačiatko sa stalo súčasťou našej domácnosti, tak sme to chceli všetkým povedať," približíla zrodenie nápadu. "S priateľom sme preto zinscenovali pôrod, počas ktorého som priviedla na svet našu roztomilú mačičku."

Mamička zverejnila veľmi intímnu FOTO po 36-hodinovom pôrode: Tvrdá kritika lekárov

Bizarné zábery zachytávajú Lucy s vypchatým bruškom a bolestivým výrazom v očiach. Potom pred objektívom pózuje aj rodičkin asistujúci priateľ, ktorý čaká medzi partnerkinými nohami na príchod "novorodenca". Na posledných fotkách vidno, ako vyťahuje z jej rozkroku malého chlpáča a spoločne sa radujú z toho, ako všetko krásne zvládli.

Žena zverejnila FOTO z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Žena zverejnila FOTO z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Niektorí užívatelia označili fotky za vyslovene nechutné, iní si zasa myslia, že išlo o originálny spôsob, ako sa pochváliť s tým, že ste si práve priniesli domov nového domáceho miláčika. Odhliadnuc od toho, čo si kto myslí, je novopečená "mamička" nadšená. "Som jediná žena, ktorá porodila mačiatko. Nie je to skvelé?" Rozjasaný pár dodal, že ryšavé mača meria 55 cm a váži 2,8 kg. 

Viac o téme: MačkaPôrod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu