Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Manžel ju nútil vyvárať kalorické jedlá: Keď začala chudnúť, opustil ju, teraz je z nej sexbomba

Ten rozdiel je ohromujúci Zobraziť galériu (6)
Ten rozdiel je ohromujúci (Zdroj: Facebook)

NOTTINGHAM - Tridsaťosemročná Angličanka šokovala užívateľov sociálnej siete fotografiami, kde porovnáva svoju terajšiu postavu s telom, ktoré mala kedysi. Pri pohľade na ňu by len málokto veril, že je na nich zachytená tá istá žena, z ktorej sa vďaka disciplíne a tvrdej drine stala poriadna sexica.

Angela Crickmoreová inšpiruje svojím príbehom všetkých, ktorým obezita strpčuje život. Cez sociálnu sieť ju oslovujú klienti a obracajú sa na ňu so žiadosťou o radu. Napriek tomu, že internet je zaplavený ponukami osobných trénerov, Angelu vyhľadávajú obézni ľudia viac, ako iných. Sama si totiž prešla peklom obezity, a preto vie najlepšie pochopiť klientov, s ktorými máva neistota, strata sebaúcty a nutkavá potreba napchávať sa kalorickými jedlami. "Kým neprepnete v hlave a neupracete si vo vlastnom živote, nič sa vám nepodarí. Vždy budete hľadať potešenie v dobrom jedle a alkohole," tvrdí bývalá obezitka.

Manžel ju nútil vyvárať
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Manžel ju nútil vyvárať
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Crickmoreová začala na svojom tele pracovať, keď sa prejedla k veľkosti č.18. "Neustále som vyvárala pre bývalého manžela a nášho syna. Milovali kalorické jedlá. A ako som varila, tak som aj jedla," spomína. Žena túžila po zmene životného štýlu a bolo jej jasné, že bez zmeny stravy to jednoducho nepôjde. Jej exmanžel však nemal pre pokusy v kuchyni pochopenie, vadilo mu, že sa začala hýbať a v roku 2013 sa rozviedli. Najväčším sklamaním pre ňu bolo, keď za svojím otcom odišiel aj ich syn. To však Angelu neodradilo v boji s obezitou a sústredila sa naň ešte viac.

Manžel ju nútil vyvárať
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Manžel ju nútil vyvárať
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Domov si prestala nosiť všetky tie kalorické bomby, zmenila spôsob varenia a začala cvičiť. Nikde sa nepovaľovali sladkosti, ktoré ju lákali a zrazu sa cítila  oveľa lepšie. Angela zabojovala poriadne a pri pohľade na fotografie z minulosti je len ťažké uveriť, že na nich pózuje tá istá žena. Z veľkosti 18 postupne klesla až na číslo 6. Keďže sama vie, aké je ťažké urovnať si život a bojovať s obezitou, rozhodla sa v tomto boji podporiť aj ďalších a pôsobí ako osobná trénerka. Bývalý klient Mark jej v roku 2016 navrhol tréningy na Tenerife počas Vianoc. Netrvalo dlho, preskočila medzi nimi iskra a krátko po návrate do Británie začali spolu žiť. "Stále sme spolu. Mark vyznáva rovnaký životný štýl ako ja a je to úžasné. Rozumieme si a dopĺňame sa. Ak máte chápavého partnera, dokážete úplne všetko," usmieva sa. 

Manžel ju nútil vyvárať
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Angela preto hovorí, že upratanie si vo vzťahoch je dôležité, pretože vtedy sú ľudia v pohode. A ak sú šťastní, darí sa im zdolávať stanovené ciele. Svoje rady zhrnula do niekoľkých bodov a všetkým odporúča, aby ich dodržiavali:

  •         Starostlivo si pri nákupe vyberajte suroviny a jedlo si pripravujte doma. Ideálne je, keď nemusíte ostatným variť zvlášť.
  •         Kontrolujte veľkosť porcií a nepredbiehajte sa v tom, kto zje viac.
  •         Trávte čas spoločne. Spolu varte, choďte von a športujte.
  •         Z času na čas si z vašej jedálne urobte luxusnú reštauráciu.
  •         Spoločne si navarte a kedykoľvek si vytvorte sviatočnú atmosféru.
  •         S partnerom si stanovte jeden deň v týždni, kedy si spolu doprajete kalorické jedlá, sladkosti a alkohol.
  • Raňajkujte s partnerom, je to skvelý začiatok nového dňa.  
Viac o téme: FitnessObezitaDiéta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu