Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladý Slovák šiel na rande naslepo: Mal pripravený tajný plán, úplne sa obrátil proti nemu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Rande naslepo je vždy lotéria. Ako vyzerá, bude sa mi páčiť, budeme si mať čo povedať? Podobné otázky si kládol aj istý Slovák, ktorý sa mal stretnúť s neznámou dievčinou. Pre každý prípad si vopred naplánoval, čo urobí, keď sa rande bude uberať tou nesprávnou cestou. Lenže osud s ním vybabral.

"Kamarát mi dohodil rande. Ja som si však nebol istý, ako sa vyhovorím, keď sa mi tá baba nebude páčiť," takto začínajú slová mladíka, ktorý o svojom bizarnom zážitku porozprával na facebookovej stránke Priznania žien. 

Mladý Slovák šiel na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Neznámy Slovák sa bál, že bude musieť stráviť večer s nejakou škaredou slečnou. Takáto predstava sa mu ani v najmenšom nepozdávala, a tak vymysleli s kamarátom plán, ako sa zachovať v kritickej situácii. Keď sa mu nebude dievčina páčiť, jednoducho začne predstierať, že sa dusí a rýchlo odíde preč. Nakoniec ale tento trik nemusel vôbec použiť. Slečna bola vraj totiž krásna, priam stelesnenie ženskej dokonalosti. Jediný problém bol v tom, že zrazu sa začala náhle dusiť...

Pobavila tisíce žien: Mladá Slovenka sa podelila o trápny zážitok zo svojho rande naslepo

Sú dve možnosti - buď jej naozaj zabehlo a ona sa nemohla nadýchnuť alebo uplatnila rovnaký trik, ako to chcel v prípade potreby urobiť jej partner. Aké ponaučenie z toho plynie? "Si škaredý a buď rád, keď nabudúce príde aj škaredá ženská," okomentoval vtipne príspevok jeden z užívateľov. 

Viac o téme: RandeTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu