Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zoznámte sa s Justinom, 41-ročným panicom: DÔVOD, prečo stále čaká na svoj prvý sex

Justin stále čaká na svoje prvé milovanie Zobraziť galériu (3)
Justin stále čaká na svoje prvé milovanie (Zdroj: Twitter)

ONTÁRIO - Sympatický Kanaďan šokoval svojím priznaním z intímneho života. Rozsahom sexuálnych (ne)skúseností sa jednoznačne radí medzi ohrozený druh. A kým u niektorých vyvoláva jeho prístup k najprirodzenejším pudom obdiv, iných zasa priam desí. Vo svojich 41 rokoch je totiž panic.

Justin Disher vedie aktívny spoločenský život, fotografuje a nakrúca zápasy miestnych hokejových tímov a na prvý pohľad sa v ničom nelíši od ostatných mužov v jeho veku. Síce nemá deti a stálu partnerku, ale byť nezadaný nie je v dnešnej dobe nič výnimočné. Napriek tomu je tu jedna výnimočnosť z jeho života, o ktorej nedávno prehovoril na sociálnej sieti a poriadne tým šokoval. "Byť panicom v štyridsiatke je v podstate môj životný úspech," pochválil sa s hrdosťou. 

Zoznámte sa s Justinom,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Áno, tento Kanaďan doteraz nezažil slasti milovania. Jeho príbeh okamžite aktivoval zvedavcov a Justin sa stal terčom ich otázok. Tou najčastejšou asi bola tá, načo vôbec čaká. "Vždy som bol veriaci a chcel som s tým počkať až do manželstva. Potom som mal problémy so zrakom a trvalo dlhých pätnásť rokov, kým to všetko vyriešila operácia. Jednoducho som to nestihol," vysvetľuje.

Bol panic (23), no potom si na zoznamke našiel frajerku: Ľudia, pomôžte, sám to nezvládnem!

Štyridsiatnik si spomína na zlé časy na strednej škole, kde bol terčom šikanovania. Vraj práve táto nepríjemná skúsenosť ho naučila, aby bral všetko s humorom. A presne tak sa pozerá aj na svoj sexuálny život. "Jednoducho sa na to vôbec nesústreďujem a vôbec na to nemyslím. V žiadnom prípade neodsudzujem tých, ktorí si užívajú sex a striedajú partnerov. Je to ich vec."

Zoznámte sa s Justinom,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Disher je spokojný s tým, čo mu život priniesol. Nebráni sa však žiadnej zmene, ktorá by viedla k tomu, že by o svoje panictvo prišiel. Napriek tomu, že vo svojej viere bol vždy presvedčený o tom, že sex má prirodzene smerovať k založeniu rodiny, túto otázku by vzhľadom na svoj vek radšej riešil až s partnerkou. "Jediné, čo ma tlačí, je čas. Na výchovu detí si pravdepodobne už netrúfnem," pripustil. 

Viac o téme: SexPanicJustin disher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu